Iubirea invinge Episodul 21 din 19 februarie 2021

Prerna cu familia ei ajunge la Anurag acasa pentru ceremonia sangeet, Naveen povesteste cu Madhuri pe urma Prerna merge la bucatarie sa aduca ceva pentru Mohini, ea isi varsa faina pe cap iar Anurag rade de ea, cei doi se bat apoi cu faina, Madhuri descopera ca Ronita e in camera la Anurag. Naveen vine la Prerna si la Anurag si zice ce fac ei acolo ca lumea ii cauta, Madhuri se decide sa-i zica lui Naveen de Ronita, apoi incepe dansul si muzica. Sora lui Anurag, Nivedita cu sotul ei Anupam danseaza primii. Nivedita nu-l iubeste pe sotul ei fiindca a inselat-o, se pare ca ea era beata cu el la hotel de aia sa maritat cu el de nevoie, Naveen zice Prernei ca nu o mai atinge unde nu trebuie sa danseze cu el.

Ea accepta fiindca n-are ce face, Anurag se uita trist la fel e şi Prerna, Madhuri vine jos si face semne lui Naveen prietenul lui Anurag fratele Prernei zice ca mama sa a zis ca o place pe fata ei. Anurag nu recunoaste ce zice el, el zice ca doar o ajuta sa se casatoreasca cu un om rau, Sid zice sa accepte ca o iubeste el zice ca simte doar ura pentru Naveen, Madhuri merge la Naveen si zice de Ronita, ea zice ca e acolo in casa si ca trebuie sa scape de ea, Madhuri arunca ceva pe hainele lui Naveen ca el sa plece de acolo.

Iubirea invinge Episodul 21 Online

Fiecare poveste de dragoste are in spate diverse momente si trairi care isi fac loc pentru a putea trece cu bine peste orice situatie insa de situatia prin care trece cuplul Anurag Basu si Prerna Sharma este una dificila si greu de inteles pentru unii desi la prima vedere par a fi cuplul perfect situatia lor devine grea cu fiecare moment pe care si-l petrec impreuna, scanteia dintre ei a pornit de pe bancile scolii acolo unde fiecare si-a dat seama ca au o scanteie reciproca insa relatia lor este cumva oprita sa evolueze odata cu aparitia lui Komolika Chaubey o femeie rea cum o descrie unii, aroganta si care ar face orice pentru a desparti unele cupluri pe care ea prinde ura.

Kasautii Zindagii Kay este imaginea realitatii actuale prin care iubirea si ura se imbina iar rezultatul este de fiecare data neasteptat, incepand de astazi va asteptam sa vedem Iubirea invinge Episodul 21 care este difuzat de doua ori pe saptamana astazi 19 februarie 2021 de la ora 20.00 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!