Destine ratacite episodul 527 din 19 februarie 2021

Simar deschide usa capeteniei, Prem era la telefon si aude vocea ei dar apoi capetenia zice ca a fost greseala. Roli se ascunde in padure, un sarpe ajunge la ea si se teme dar rugandu-se zeitei scapa de el, apoi oamenii capeteniei o descopera, acesta merge la acel medic din sat si zice ca doar el a salvat-o pe Roli de la moarte, el zice ca Leela l-a dus si ca ea l-a fortat Roli e adusa la Simar pe urma capetenia il impusca pe acel medic ce a salvat-o pe Roli de la moarte. Apoi el zice ca e randul Leelei fetei lui, Roli zice ca nu e vina ei capetenia trage apoi cu arma dar Vikrant apare şi tine mana lui. Vikrant zice ce face cu fata lui? Capetenia zice ca au folosit telefonul lui sa ceara ajutor. Pe urma Vikrant zice ca e vina lui Roli si pune arma spre ea, Simar zice ca daca-i face ceva ea se sinucide apoi Vikrant zice ca cele doua surori sa nu mai fie pazite si sa aiba libertate.

Vikrant zice cum ii vor face rau la doua femei neajutorate? Simar zice ca el nu stie puterea femeilor. Vikrant zice ca femeile trebuie doar sa fie in bucatarie si sa faca treaba, Roli apoi se ridica impotriva lui si zice ca zeita le-a dat puterea de a tine un copil 9 luni in pantec si sa rabde multe, Roli zice ca femeile sunt slabe el e slab. Ea zice ca uita ca o femeie i-a dat viata, Vikrant ridica mana la ea Simar ii tine mana.

Destine ratacite episodul 527 din 19 februarie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 527 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 19 februarie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!