Romanii au talent Sezonul 10 Episodul 6 din 13 Martie 2020

Mai energici ca niciodata si cu multe de aratat ne bucuram de o noua deschidere a celor mai talentati concurenti dincolo de stiinta vor fi reactii surprinzatoare la momente care nu am crezut ca pot exista, un exemplu am avut atunci cand pe scena alaturi de un pian a urcat un baietel care la varsta lui este deja un as in muzica si doar pentru simplul fapt ca la noi in tara nu se pot absolvi in avans anumite profile educationale nu a primit diploma de profesor in muzica la doar 14 ani, in editia de astazi alte persoane ne pun pe jar atunci cand in incercarea de a demonstra aptitudinile lor isi risca inclusiv viata ori ce vom vedea este posibil chiar sa faca parte din numarul lor ori sa fie pura improvizatie deci vom fi martori la o demonstratie foarte periculoasa Cristian este cel care diseara isi risca viata stand cu capul intr-un cub de sticla iar in interiorul acesteia va fi umplut cu apa iar cu o singura unealta va incerca sa evadeze inainte de a se ineca si abia asteptam sa vedem ce va urma.

Diferit in totalitate si cu multe promisiuni vom avea un sezon de nota zece, asa ne este promis Romanii au talent Sezonul 10 care a fost anuntat fulgerator si ce o sa ne ofere un spectacol total pe ringul prezentatilor vor intra pe rand numere ale caror executie aveau sa fie imposibile, voci impresionante insotite de dansuri de exceptie vor face legatura stransa cu ambitia pentru ca la final sa inceapa preselectia celor mai buni pentru o finala de povesti. Fiind un sezon dedicat aniversarii sunt asteptate surprize dar si locuri speciale cu recompense pentru primii zece concurenti care se vor califica in semifinale.

Romanii au talent 13 Martie 2020 HD

Ce este diferit de precedentele sezoane se pot enumera de la decor, lumini si reguli. Astfel ca, celebrul golden buzz se v-a dubla si daca pana acum prin apasarea lui doar patru concurenti se puteau bucura de calificare directa in semifinale, acum vor fi opt oferind sanse duble dar si locuri in etapa imediat urmatoare. Show-ul Romanii au talent s-a putut bucura de audiente maxime in fiecare an si a fost difuzat timp de doua luni in primele saptamnii au loc auditiile, ulterior totul se muta catre etapele eliminatorii si de selectare a celor mai bune momente alaturi de cei patru jurati stand in fata tuturor filmarilor si sunand pe fiecare in parte pentru ale da vestea.

Romanii au talent Sezonul 10 Episodul 6

Reamintim ca sezonul trecut a creat multa discutie iar castigatorul Emil Rengle a reusit o performanta uimitoare avand deja o cariera ca si coregraf dar si prezentator de emisiuni de dans, dovada ca si dupa terminarea difuzarii concurentii au devenit celebrii si au folosit premiul pentru dezvoltare personala, fapt ce pe unii i-a ajutat si au reusit pe plan profesional. In acest timp cat auditiile au loc filmarile sunt atent efectuate prin toata tara iar semifinala si implicit finala este difuzata in direct, valoarea premiului fiind in continuare neschimbat. Alaturi de cei mai buni jurati cu o pregatire de exeptie dam startul catre aventura Romanii au talent Sezonul 10 Episodul 6 din 13 Martie 2020 de la ora 20.30 continua aparitia talentelor neobisnuite cu performante incredibile pline de energie.

Varianta 1.

error: Content is protected !!