Puterea Dragostei 13 Martie 2020 Ep 236

Faptul ca Pirui a dansat cu alti baieti l-a deranjat pe Marius care ii cere socoteala acesteia iar Oprica intervine in discutia lor dandu-si cu parerea ca ea vrea sa faca doar materiale, Sergio este respins din nou de aceasta iar el se contreaza direct cu Gabriel. Regulile casei au fost incalcate de fete care nu au respectat faptul sa ramana la ele in casa si au dat buzna toate la baieti iar acest fapt poate atrage dupa sine o pedeapsa pentru toate. Tot acelasi Marius s-a contrat cu Andreea si Ligi dupa ce admiratorul iubitei lui a fost chemat in casa, detalii incitante din culisele relatiei Biancai cu Livian ies la iveala acesta a repovestit faptul ca el a fost contra celor vazute pe internet si daca ei ar fi fost impreuna atunci cand materialele au aparut spune el ca nu o parasea pe Bianca pentru ca nu este singura femeie care ar fi facut acele lucruri si el s-a despartit de ea doar pentru ca asa a simtit inainte de toate. Ligi si Catalin sunt suspectati ca au inceput sa schimbe mesaje de ceva timp.

Sezonul 2 din Puterea Dragostei sau dupa formatul „Power of Love”, este reality show-ul matrimonial la care oamenii simpli vin pentru a-si gasi marea iubire si sa isi traiasca o frumoasa poveste de dragoste fara prejudecati, emisiunea este special facuta pentru acest lucru si in prima faza vor fi 6 femei dar si tot atatia barbati care vor sta sub acelasi acoperis insa separat si care vor avea numai cateva ore in decursul unei zi unde se pot vedea, acestia nu au voie sa se vada decat in ‘Casa dragostei’ fiindu-le interzis orice intrevedere in afara de casa.

Puterea dragostei 13 martie 2020 HD

Totodata publicul va avea si el un rol foarte important, favoritii lor vor putea fi votati saptamanal si vor castiga in fiecare saptamana cate un premiu in bani, pentru a putea fi unul/una dintre castigatori concurentii trebuie sa-si castige segmentul de public prin felul lor.

Marea dilema si intrebare la care nu prea se gaseste asa usor un raspuns ar fi, oare se poate naste o adevarata poveste de iubire intre doi oamenii necunoscuti doar petrecandu-si cateva ore in fiecare zi unul alaturi de celalalt fara sa aiba un alt fel de interactiune? Ei bine, acesta este si scopul acestei emisiunii, vom putea vedea exact in fiecare zi de luni si pana vineri, de la orele 11:00 si 17:00 si Sambata, de la ora 15:30, emisiunea este un pic asemanatoare cu o alta emisiune care in trecut a mai fost pe micile ecrane insa sub un nou format mult mai atragator si plin de emotie dar si iubire a-l care-i sens concurentii sunt cei care trebuie sa-i dea, emisiunea este prezentata de catre Andreea Mantea. Acestea fiind deja stiute si bine puse la punct, va invit astazi sa urmarim prima editie din Puterea dragostei Sezonul 2 episodul 236 difuzata astazi 13 martie 2020, emisiune disponibila in format hd la cateva ore de la difuzarea pe micile ecrane.

Editie integrala.

error: Content is protected !!