Romanii au talent 7 Aprilie 2017 sezonul 7 episodul 8

Noi descoperiri de talente si din nou totul prinde viata pe scena Romanii au talent, numere spectaculoase si pline de umor asa cum am vazut si in editia precedenta cum Hera Alexandra Zaulet si Marius Moldovan au facut publicul sa aplaude minute-n sir cu dansul lor contemporan, care m-a impresionat , m-a copleșit prin mișcarile celor doi care pluteau în aer cu o ușurinta , pluteau cu o frumusețe asemenea dansului fulgilor de nea , dans care ne place si cand suntem copii si cand suntem bunici ! A fost superb ! Minunat ! Felicitari!
Romanii au talent 7 Aprilie 2017
Acești doi tineri dansatori aduc bucurie in suflet prin frumusețea dansului, dar mai mult decat atat, reușesc cu o ușurinta nemaiîntalnita, sa ne faca sa iubim dansul contemporan, foarte mult ! Felicitari ! Superb !

Reactiile fanilor la cei 4 de da primiti de catre Sebastian Ciobanu au fost un pic rautacioase as putea spune, iata cateva dintre ele, dar si unele au fost de apreciere..

“Super tare omul ,mă bucur ca l-a trecut si in etapa urmatoare,iți creste inima cum se bucură omu, că ii apreciat de oameni, voi care comentati sunteti talentati la vb pe facebook, ciocu mic, nu iti place nu te uiti schimbi canalu si gata, bravo protv ca il lasati de fiecare dată sa participe, fara el nu mai are farmec.”
“Ce prostie. ..a luat el 4 de “da” dar când a venit blonda din Danemarca Andra imediat a făcut pe geloasa și numai de la o nota cantata aiurea imediat “nu”…mă rog, ce prostie. .romanii au talent a devenit bătaie de joc.”

“Adevarul e ca fata din Danemarca a fost superba . De o frumusete rara si avea o voce fantastica . Andra si a dat cu firma in cap , iar Calinescu s a luat dupa ea. A trimis in finala un pusti care sufla in microfon.”

Chiar daca nemultumirile continua sau nu in aceasta seara ruleaza Romanii au talent sezonul 7 episodul 8 din data de 7 Aprilie 2017error: Content is protected !!