Româncă sclavă sexuală în Italia timp de 10 ani, ţinută în lanţuri într-un beci.

Un bărbat italian, în vârstă de 52 de ani, a abuzat batut si torturat o romanca de 29 de ani timp de 10 ani, acesta a construit un adăpost special pentru a trăi în condiții degradate, si a simțit violență pe propria piele timp de zece ani în acest timp a și a dat naștere la doi copii fără asistență medicală si pe întreagă perioadă a sarcinii a fost violată în repetate rânduri de către agresor.

Tânără româncă, supusă unui abuz inimaginabil în Italia
foto: captura video

Conform sursei italiene: corriere.it, agresorul a ținut-o legată în pat zece ani. Ea și-a mâncat propriile fecale. A fost o scenă de film de groază care a venit în ochii carabinierilor Gizzeriei când au ajuns în casa lui Aloisio Francesco Rosario Giordano, în vârstă de 52 de ani, Înăuntru era o femeie de naționalitate română, de 29 de ani, și o fetiță de 3 ani.

Printre tot felul de resturi si gunoaie carabinierii au vazut-o femeie care era acoperita pe corp cu o pătură și evident era vătămată, murdară si subnutrita.. femeia parca părea paralizată.

“În treizeci de ani de activitate profesională nu am văzut niciodată așa ceva”, a declarat procurorul șef al Lamezia Salvatore Curcio. Femeia și cei doi copii au fost încredințați serviciilor sociale.


© corriere.it

error: Content is protected !!