(Review) Liqui Moly Leichtlauf cu MOS2 10W-40

Astazi am decis sa aduc in prim plan un ulei de motor care dupa atata reclama este la fel de bun precum se lauda, este vorba de Ulei de motor Liqui Moly Leichtlauf cu MOS2 10W-40 (adica Disulfura de molibden) .
Liqui Moly Leichtlauf cu MOS2
Am rasfoit zeci de pagini de pe internet in cautarea rezultatelor, parerile sunt impartite pro si contra. Asa ca o sa le luam pe rand si voi spune ce parere au cei care au utilizat aceste tipuri de ulei de motor din Gama Liqui Moly.

Ulei de motor Liqui Moly Leichtlauf cu MOS2 10W-40, este un ulei de motor Semi sintetic pe care il puteti folosi indiferent de anotimp, contine bisulfura de molibden un aditiv solid si insolubil care previne uzura motorului, el are o culoare gri inchis spee negru si asta datorita aditivului MOS2.
culoare ulei Liqui Moly Leichtlauf cu MOS2
Pareri pro: In urma utilizarii acestui tip de ulei de motor multi dintre cei care l-au folosit pe diverse tipuri de autoturisme au spus urmatoarele:
– Consum redus de carburant
– Porniri usoare la rece
– Consum redus de ulei (in unele cazuri chiar 200-300grame per 10.000km parcursi)
– Motorul este mult mai silentios

Pareri contra: in acest moment nu au fost expuse cazuri in care acest ulei ar fi provocat probleme motoarelor in urma utilizarii, insa unii utilizatorii neconfirmati prin Achizitie neverificata Emag spun ca pot aparea depunerii in baia de ulei, avand in vedere ca aditivul este umul de curatare a componentelor si pastreaza motorul in parametri normali de functionare chiar si la exploatari maxime, alte persoane spun ca este posibil ca depunerile din interiorul motorului ( in cazul in care nu a fost folosit un aditiv de spalare ) se pot disloca si pot patrunde prin anumite orificii ale unor piese vitale ducand astfel la infundarea acestora insa acesta este doar un fapt netestat ci doar o parere.

Gasiti acest ulei pe EMAG la un pret special putin peste 140 de lei la 5L.

Acest review are la baza pareri ale oamenilor impartite in pro si contra preluate din sfera internetului.

error: Content is protected !!