Puterea Dragostei 27 Septembrie 2019 Sezonul 2 Ep 68

Situatia pare sa devina dramatica in casa fetelor unde Bia are parte de o criza de nervi cu privire la cele spuse in emisiune si considera ca i-ar fi patat cumva imaginea afirmatiile aruncate in spatiul public, si ca nimeni nu mai are respect fata de nimic iar totul cade pe Livian si Mocanu, pe care-i si critica intrucat unele fete au ajuns se pare bataia lor de joc, Ligi si Andreea pare sa formeze o alianta menita sa le uneasca in fata oricaror adversare.

Baxter a decis sa renunte la Deea dupa ce sustine el, ea i-a dat de inteles ca nu-l doreste si prin gesturile ei a observat ca nu ar vrea nimic si uneori ca l-ar placea pe Vlad, asta dupa ce o pupa ea zambea, si pare ca Vlad si Baxter s-au duelat intens pentru inima ei insa ea pare sa nu fie atrasa de niciunul dintre ei. In urma disputelor avute cu Mocanu si Livian, concurenta Bia a parasit platoul si astazi pare sa isi fi iesit din tiparul pe care noi l-am vazut distrugand unele lucruri ce-i ies in cale doar pentru a se calma.

Sezonul 2 din Puterea Dragostei sau dupa formatul „Power of Love”, este reality show-ul matrimonial la care oamenii simpli vin pentru a-si gasi marea iubire si sa isi traiasca o frumoasa poveste de dragoste fara prejudecati, emisiunea este special facuta pentru acest lucru si in prima faza vor fi 6 femei dar si tot atatia barbati care vor sta sub acelasi acoperis insa separat si care vor avea numai cateva ore in decursul unei zi unde se pot vedea, acestia nu au voie sa se vada decat in ‘Casa dragostei’ fiindu-le interzis orice intrevedere in afara de casa.

Totodata publicul va avea si el un rol foarte important, favoritii lor vor putea fi votati saptamanal si vor castiga in fiecare saptamana cate un premiu in bani, pentru a putea fi unul/una dintre castigatori concurentii trebuie sa-si castige segmentul de public prin felul lor.

Puterea dragostei 27 septembrie 2019 HD

Marea dilema si intrebare la care nu prea se gaseste asa usor un raspuns ar fi, oare se poate naste o adevarata poveste de iubire intre doi oamenii necunoscuti doar petrecandu-si cateva ore in fiecare zi unul alaturi de celalalt fara sa aiba un alt fel de interactiune?

Ei bine, acesta este si scopul acestei emisiunii, vom putea vedea exact in fiecare zi de luni si pana vineri, de la orele 11:00 si 17:00 si Sambata, de la ora 15:30, emisiunea este un pic asemanatoare cu o alta emisiune care in trecut a mai fost pe micile ecrane insa sub un nou format mult mai atragator si plin de emotie dar si iubire a-l care-i sens concurentii sunt cei care trebuie sa-i dea, emisiunea este prezentata de catre Andreea Mantea.

Acestea fiind deja stiute si bine puse la punct, va invit astazi sa urmarim prima editie din Puterea dragostei Sezonul 2 episodul 68 difuzata astazi 27 septembrie 2019, emisiune disponibila in format hd la cateva ore de la difuzarea pe micile ecrane.

Partea 1 de la ora 11.

Partea 2 de la ora 17.

error: Content is protected !!