Puterea Dragostei 25 Aprilie 2019 Ep 136

Pai Bobi, cand iubesti pe cineva asa cum ai afirmat tu – nu ramai indiferent la suferintele ei, chiar daca nu mai sunteti impreuna. Ai vazut-o pe Bianca, cand te uitai pe micul ecran, plangandu-si singuratatea, imediat ai venit in casa fetelor si sub nasul ei ai luat-o pe Simona de mana si ai plecat razand, fara ca cel putin sa-ti pese de suferintele Biancai (pana si pe un animal cand il vezi suferind te duci si il mangai). Multi te cosinsiderau un baiat cu un caracter frumos, linstit cu inima buna (pana azi si eu am crezut asta), dar se pare ca “apele linistite sunt adanci” si ca Bianca a avut dreptate atunci cand s-a hotarat sa puna punct relatiei voaste, cu toate ca multe din sustinatoarele ei au condamnat-o si au abandonat-o.

Power of Love”, este reality show-ul matrimonial la care oamenii simpli vin pentru a-si gasi marea iubire si sa isi traiasca o frumoasa poveste de dragoste fara prejudecati, emisiunea este special facuta pentru acest lucru si in prima faza vor fi 6 femei dar si tot atatia barbati care vor sta sub acelasi acoperis insa separat si care vor avea numai cateva ore in decursul unei zi unde se pot vedea, acestia nu au voie sa se vada decat in ‘Casa dragostei’ fiindu-le interzis orice intrevedere in afara de casa.

Totodata publicul va avea si el un rol foarte important, favoritii lor vor putea fi votati saptamanal si vor castiga in fiecare saptamana cate un premiu in bani, pentru a putea fi unul/una dintre castigatori concurentii trebuie sa-si castige segmentul de public prin felul lor.

Puterea dragostei 25 Aprilie 2019 HD

Marea dilema si intrebare la care nu prea se gaseste asa usor un raspuns ar fi, oare se poate naste o adevarata poveste de iubire intre doi oamenii necunoscuti doar petrecandu-si cateva ore in fiecare zi unul alaturi de celalalt fara sa aiba un alt fel de interactiune?

Ei bine, acesta este si scopul acestei emisiunii, vom putea vedea exact in fiecare zi de luni si pana vineri, de la orele 11:00 si 17:00 si Sambata, de la ora 15:30, emisiunea este un pic asemanatoare cu o alta emisiune care in trecut a mai fost pe micile ecrane insa sub un nou format mult mai atragator si plin de emotie dar si iubire a-l care-i sens concurentii sunt cei care trebuie sa-i dea, emisiunea este prezentata de catre Andreea Mantea.

Acestea fiind deja stiute si bine puse la punct, va invit astazi sa urmarim prima editie din Puterea dragostei episodul 136 difuzata astazi 25 aprilie 2019, emisiune disponibila in format hd la cateva ore de la difuzarea pe micile ecrane.

Partea 1 de la ora 11.00.

Partea 2 de la ora 17.00.

error: Content is protected !!