Puterea Dragostei 11 Aprilie 2020 Ep 265

Pirui iese la atac si le pune la punct pe unele fete din casa incepand cu Daiana pe care o critica ca ea daca ar fi gresit ar fi vrut ca Gabriel sa stea sfant ori sa-si caute pe altcineva, aceasta a fost intrebarea insa pare ca nu i-a convenit ca acesta nu a fost asumat desi spune el ca nu exista ceea ce ea sustine. Catalin intervine peste orice discutie fara sa aiba legatura cu subiectele si vorbeste de sus si foarte tare cu fetele motiv pentru care Marius il atentioneaza sa inceteze cu tonul la iubita sa insa el inca sustine ca este cel care evidentiaza adevarul spunand ca Pirui este o falsa, si pentru a demontra unele lucruri chiar o saruta fortat pe Ligi spre surprinderea tuturor si spune ea ca asa e felul ei si ca nu vrea sa fie rea si cum vor ceilalti concurenti.

Sezonul 2 din Puterea Dragostei sau dupa formatul „Power of Love”, este reality show-ul matrimonial la care oamenii simpli vin pentru a-si gasi marea iubire si sa isi traiasca o frumoasa poveste de dragoste fara prejudecati, emisiunea este special facuta pentru acest lucru si in prima faza vor fi 6 femei dar si tot atatia barbati care vor sta sub acelasi acoperis insa separat si care vor avea numai cateva ore in decursul unei zi unde se pot vedea, acestia nu au voie sa se vada decat in ‘Casa dragostei’ fiindu-le interzis orice intrevedere in afara de casa.

Puterea dragostei 11 aprilie 2020 HD

Totodata publicul va avea si el un rol foarte important, favoritii lor vor putea fi votati saptamanal si vor castiga in fiecare saptamana cate un premiu in bani, pentru a putea fi unul/una dintre castigatori concurentii trebuie sa-si castige segmentul de public prin felul lor.

Marea dilema si intrebare la care nu prea se gaseste asa usor un raspuns ar fi, oare se poate naste o adevarata poveste de iubire intre doi oamenii necunoscuti doar petrecandu-si cateva ore in fiecare zi unul alaturi de celalalt fara sa aiba un alt fel de interactiune? Ei bine, acesta este si scopul acestei emisiunii, vom putea vedea exact in fiecare zi de luni si pana vineri, de la orele 11:00 si 17:00 si Sambata, de la ora 16:00, emisiunea este prezentata de catre Andreea Mantea. Acestea fiind deja stiute si bine puse la punct, va invit astazi sa urmarim prima editie din Puterea dragostei Sezonul 2 episodul 265 difuzata astazi 11 aprilie 2020, emisiune disponibila in format hd la cateva ore de la difuzarea pe micile ecrane.

Editie integrala.

error: Content is protected !!