Planuri și horoscopul în 2016 | Blogul Meu

Planuri și horoscopul în 2016

Implinire planPe toate blogurile văd că lumea se întrece în făcut planuri pe 2016 :). Ba citește pe net articole să vadă ce le rezervă “viitorul” și anul care vine…..

Degeaba îți scrie ție în stele că anul va fi super mega bun dacă TU nu faci nimic în acest sens.
Și poate că citind acele articole îți faci mai mult rău și devii lăsător crezând că toate se vor întâmpla așa cum scrie acolo. Chiar mi s-a întâmplat asta și poate ca a fost o lecție pe care am învățat-o pentru că da, citesc și eu horoscopul și mă pasionează tot ce e legat de această latură.

Nu lua totul prea în serios și nici nu-ți ghida viața după horoscop. Încearcă să fii echilibrat și desigur, poate ești curios de ce scrie acolo, însă dacă nu știi ce vrei tu cu adevărat în anul respeciv și dacă nu încerci să faci ceva în acest sens, totul e în zadar și te amăgești singur.

Eu nu o să vă spun planurile mele de viitor (poate că sunt superstițioasă), ci pur și simplu o să le las să se întâmple 🙂 . Așa vă recomand și vouă!
Oricum, succes pe toate planurile vă doresc!

Citeste si:

salam cu nevasta lui

ȘOC în lumea manelelor: Soția lui Florin Salam a fugit de acasă cu jumătate de milion de euro și s-a dus la fostul iubit, un bărbat căsătorit

Soția lui Florin Salam a decis să fugă din casa manelistului pentru a ajunge, din …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!