Ninja Warrior România Episodul 5 din 7 octombrie 2018

Cea de-a patra editie din Ninja Warrior aduce din nou publicului si telespectatorilor inca o serie de concurenti gata sa treaca prin probele show-ului, in aceasta seara ultimii dintre concurenti 45 la numar vor putea demonstra ca au puterea si abilitatea de a trece mai departe.

Primi 10 semifinalisti au fost deja alesi, multi dintre concurenti au fost la un pas de a parcurge intreg traseul, insa fiindca probele la care sunt supusi sunt atat de complicate, puterile acestora se diminueaza exact cand ar trebui sa fie inca in plina forma.
Ninja Warrior România Episodul 5 din 7 octombrie 2018
Spirala a fost cea care a pus cele mai multe probleme concurentilor, concurenti cu o performanta buna in prima parte a concursului, dar nu si in cea de-a doua.

Ninja Warrior Romania, este emisiunea de tip concurs de testarea abilitatilor, atat din punct de vedere fizic, cat si psihic, vor fi sute de concurenti care vor incerca sa treaca peste etapele concursului si numai cei mai buni vor trece mai departe, probele la care sunt supusi depasesc aproape cu mult normalitatea.

In fiecare editie se vor alege cate 10 finalisti care vor merge catre alti semifinalisti deja alesi prin aceleasi probe, publicul ca de fiecare data este plin de nerabdare, asta pentru ca vreme de cateva saptamanii cei mai puternici Romanii de prin toate colturile tarii au smuls cele mai puternice aplauze si felicitari. In aceasta competitie unii castiga, iar altii pierd pentru ca asa este in orice concurs de acest tip.

Pana acum am putut vedea concurenti de toate varstele si cu priceperi diferite domenii care nu aveau nici un fel de legatura cu probele din Ninja Warrior, unii au reusit sa treaca mai departe, altii nu poate si norocul sa fie de vina.
Fiecare a venit cu un scop, unii au declarat ca suma de banii daca ar fi sa o castige o vor dona iar altii si-au facut chiar planuri de viitor, ca si pont concentrarea si prinderea este totul, forta trebuie folosita si ea in mod corect.

Duminica seara este timpul pentru Ninja Warrior România Episodul 5 emisiune din data de 7 octombrie 2018 episod este disponibil online in format complet.

Episodul este disponibil COMPLET.

error: Content is protected !!