Exatlon sezonul 2 episodul 30 din 7 octombrie 2018

Razboinicii au reusit intr-un final sa castige vila, locul de odihna mult dorit de acestia, Faimosii locuiesc la baraca incepand de astazi, si daca tot au castigat Razboinicii au primit ocazia de a primi mesaje de la cei dragi, insa duminica se anunta un nou razboi.

De această data Mirel nu mai poartă blana de cioban pe el. Știind că urma să piardă traseul pentru vilă din această seara, și ca să nu doarmă pe scândura din cabană, a furat o saltea de la vilă. Aici a fost surprins pe malul oceanului Dominican de paparazzii “Fan Arena”. Văd că nu duce lipsă de nimic.
Exatlon sezonul 2 episodul 30 din 7 octombrie 2018
De moment DORU îi dezbină xu părere de rău nu mi place de el la final nu-i bun si pe deasupra vrea să pară cel mai inteligent, dar nu-i frumos ca și pun colegii la zid în față la camere dacă are ceva de reproșat sa le spuna în fața si mi se pare un om foarte rece si închipuit.

Războinicii sunt oricum Avantajați Ori scapă de un om slab din echipa, ori elimina un concurent incomod de la Faimosi.

Exatlon este prima emisiune din Romania care a introdus publicului acest format, si care inca de la primul sezon a reusit sa atraga tot mai multi fani, poate si din cauza faptului ca la acest show a aderat tot mai mult oamenii din randul vedetelor dar si sustinatori a-i acestora. Emisiunea se imparte in doua categorii de jucatori si anume, cate 10 intr-o echipa vor fi zece vedete si restul oamenii simplii, vedetele facand parte din ambele tabere, practic 2 echipe cu oamenii diferiti fara a se tine cont de profesie sau aptitudini ori experienta.

Scopul lor este acela de a se duela si a castiga cat mai multe probe, aducand astfel puncte echipei si care vor primi beneficii, pana acum in sezonul trecut am vazut cum o vedeta a castigat marele premiu, fara prea multa experienta a trecut peste orice obstacol si a reusit chiar sa invinga sportivi de perfomanta, dovada ca nu trebuie sa fii super erou pentru a castiga concursul tot ce trebuie sa faci este sa ai rabdare, perseverenta si mai ales strategie.

Un concurent strategic are de castiga mai mult decat unul care este doritor de a-si arata musculatura sau experienta pe care a dobandit-o de-a lungul timpului in cariera sa, fie ca vorbim de sportivi sau de oamenii simplii.

Urmareste duminica aceasta inca o eliminare din Exatlon sezonul 2 episodul 30 din 7 octombrie 2018 editie integrala.

UPDATE! Episod Complet => 2 ORE, 45 MINUTE

error: Content is protected !!