Ninja Warrior România Episodul 4 din 30 septembrie 2018

In aceasta seara proba de cauciucuri a fost cea mai dificila, multi concurenti au reusit sa treaca pana la acel moment insa din cauza oboselii acestia nu au mai putut sa faca saltul peste groapa cu apa. Chiar si asa, putini au reusit sa treaca peste, drept dovada ca acest reality-show este foarte serios dar si foarte greu de trecut, marele premiu pus in joc isi merita pe deplin castigatorul.
Ninja Warrior România Episodul 4 din 30 septembrie 2018
Ninja Warrior Romania, este emisiunea de tip concurs de testarea abilitatilor, atat din punct de vedere fizic, cat si psihic, vor fi sute de concurenti care vor incerca sa treaca peste etapele concursului si numai cei mai buni vor trece mai departe, probele la care sunt supusi depasesc aproape cu mult normalitatea.

In fiecare editie se vor alege cate 10 finalisti care vor merge catre alti semifinalisti deja alesi prin aceleasi probe, publicul ca de fiecare data este plin de nerabdare, asta pentru ca vreme de cateva saptamanii cei mai puternici Romanii de prin toate colturile tarii au smuls cele mai puternice aplauze si felicitari. In aceasta competitie unii castiga, iar altii pierd pentru ca asa este in orice concurs de acest tip.

Pana acum am putut vedea concurenti de toate varstele si cu priceperi diferite domenii care nu aveau nici un fel de legatura cu probele din Ninja Warrior, unii au reusit sa treaca mai departe, altii nu poate si norocul sa fie de vina.
Fiecare a venit cu un scop, unii au declarat ca suma de banii daca ar fi sa o castige o vor dona iar altii si-au facut chiar planuri de viitor, ca si pont concentrarea si prinderea este totul, forta trebuie folosita si ea in mod corect.

Editia de astazi poate fi urmarita numai aici, vezi Ninja Warrior România Episodul 4 din data de 30 septembrie 2018 episod disponibil online chiar aici si este complet.

error: Content is protected !!