Exatlon sezonul 2 episodul 25 din 30 septembrie 2018

Unii concurenti din echipa Razboinicilor sunt nemultumiti de faptul ca unii se antreneaza sa poate trece prin etapele concursului cu brio, in timp ce altii se lasa in baza lor, chiar daca nu se simt in forta maxima, acestia incearca din punct de vedere strategic sa se elimine intre ei.

Unii sunt de parere ca trebuie sa isi vada de echipa si sa vada strategia echipei si nu cea personala, insa deciziile pot fi uneori individualiste, chiar daca se lupta in echipe fiecare isi vede propriul scop.
Exatlon sezonul 2 episodul 25 din 30 septembrie 2018
Pana acum echipa faimosilor au pierdut vreo 14 meciuri deci diferenta intre echipa adversa este cumva mare. Ce intamplari au mai avut loc, putem vedea in editia din aceasta seara.

Exatlon este prima emisiune din Romania care a introdus publicului acest format, si care inca de la primul sezon a reusit sa atraga tot mai multi fani, poate si din cauza faptului ca la acest show a aderat tot mai mult oamenii din randul vedetelor dar si sustinatori a-i acestora. Emisiunea se imparte in doua categorii de jucatori si anume, cate 10 intr-o echipa vor fi zece vedete si restul oamenii simplii, vedetele facand parte din ambele tabere, practic 2 echipe cu oamenii diferiti fara a se tine cont de profesie sau aptitudini ori experienta.

Scopul lor este acela de a se duela si a castiga cat mai multe probe, aducand astfel puncte echipei si care vor primi beneficii, pana acum in sezonul trecut am vazut cum o vedeta a castigat marele premiu, fara prea multa experienta a trecut peste orice obstacol si a reusit chiar sa invinga sportivi de perfomanta, dovada ca nu trebuie sa fii super erou pentru a castiga concursul tot ce trebuie sa faci este sa ai rabdare, perseverenta si mai ales strategie.

Un concurent strategic are de castiga mai mult decat unul care este doritor de a-si arata musculatura sau experienta pe care a dobandit-o de-a lungul timpului in cariera sa, fie ca vorbim de sportivi sau de oamenii simplii.

Jocul de protectie continua, astazi vom vedea cine va pleca acasa si din ce echipa, o fata de la razboinicii sau un baiat de la faimosi? vezi numai aici Exatlon sezonul 2 episodul 25 din 30 septembrie 2018 echipa albastra are de ales cine sa iasa la duel.

PARTEA 1

error: Content is protected !!