Las Fierbinti sezonul 24 episodul 20 din 25 Octombrie 2023

Vasile este foarte bucuros cand se trezeste dimineata, dar frica il cuprinde cand aude un zgomot in camera. Robi ii spune ca astazi este sfarsitul si ca joaca s-a cam terminat. Bobita il vede pe fratele sau Dorel ajutand un consatean, iar Petrisor pare sa fie cel care vrea sa-l faca bogat. Cu toate acestea, Bobita ii cere lui Dorel sa-i spuna ca a uitat serivici fara un ajutor mereu langa el, iar acum ca este la Petrisor, ar trebui sa se mandreasca ca detine un prototip de proiect care va transforma lumea.

Robi an aflat de la Ardiles despre intreaga sa avere si a invatat ca scopul sau este sa-i ajute pe ceilalti, Ardiles i-a spus despre toata prada lui si i-a spus ca este prea slab sa nu stie ca altii il folosesc, primarul Vasile ii spune sa puna totul la locul lui si sa-l ierte pentru ceea ce a facut, dar Robi a ramas hotarat sa-si continue planul.

Las fierbinti din data de 25 Octombrie 2023 Online

Bobita afla ca fratele sau nu a fost motivat sa lucreze la un pat anti-cutremur, in timp ce Robi se transforma intr-un individ care se descurca foarte bine si ca prezenta lui in camera este pentru a ajuta oamenii mai saraci, desi initial a crezut ca este o gluma, in cele din urma descopera ca este justitiarul dreptatii si nu are de gand sa glumeasca in acest sens, asa ca vegheaza asupra celor saraci oferindu-le ajutorul de cate ori are ocazia aceasta.

Ia stai un pic! Ești om? Confirmă că nu ești robot, apasă mai jos. ✔️

 

 

error: Content is protected !!