Las Fierbinti sezonul 24 episodul 16 din 17 Octombrie 2023

Vasile este foarte bucuros cand se trezeste dimineata, dar frica il cuprinde cand aude un zgomot in camera. Robi ii spune ca astazi este sfarsitul si ca joaca s-a cam terminat, Bobita il vede pe fratele sau Dorel ajutand un consatean, iar Petrisor pare sa fie cel care vrea sa-l faca bogat. Cu toate acestea, Bobita ii cere lui Dorel sa-i spuna ca an uitat serivici Dorel raspunde ca a uitat ceva si ar trebui sa-si continue sarcinile singur, el ar trebui sa se mandreasca ca are un prototip de proiect care va schimba lumea atunci si o face impreuna cu prietenul sau Petrisor.

Bobita afla ca fratele sau nu a fost motivat sa lucreze la un pat anti-cutremur, in timp ce Robi se transforma intr-un individ care se descurca foarte bine si ca prezenta lui in camera este pentru an ajuta oamenii mai saraci. Desi initial a crezut ca este o gluma, in cele din urma descopera ca el este justitiarul dreptatii si nu are de gand sa glumeasca in acest sens, asa ca vegheaza asupra celor saraci.

Las fierbinti din data de 17 Octombrie 2023 Online

Robi a aflat de la Ardiles despre intreaga sa avere si a invatat ca scopul sau este sa-i ajute pe ceilalti. Ardiles i-a spus despre toata prada lui si i-a spus ca este prea slab sa nu stie ca altii il folosesc. Vasile ii spune sa puna totul la locul lui si sa-l iarta pentru ceea ce a facut, dar Robi a ramas hotarat sa-si continue planul sau.

Pregatiti pentru a face fata oricarei provocari, asa se incepe noul sezon ce are de gand sa faca si mai multi fani printre cei tineri, dupa cum stim, Las fierbinti este singurul serial de comedie care a scos replici printre cei de acasa odata cu difuzarea fiecarui episod, actori tineri si plini de dorinta de munca au demonstrat inca odata ca si la noi se pot face lucruri frumoase in privinta actoriei. Incepem prin a va spune ca serialul Las fierbinti sezonul 24 episodul 16 se va da la tv in fiecare seara de luni si marti completata iarasi joi, azi 17 octombrie 2023 difuzarile noului sezon se pot viziona foarte usor pe ProtvPlus la data sus mentionata cat si la noi.

Varianta 1.


Varianta 2.

 

 

error: Content is protected !!