Iubirea invinge Episodul 115 din 20 Ianuarie 2022

Dl Bajaj cu Prerna sunt la aceea nunta, apoi ei merg acasa la Bajaj unde este si matusa lui ea ii intampina pe cei doi. Anurag a facut dezastru in camera, Nivedita zice ca il sustine mereu Prerna da un prosop domnului Bajaj, ea vede ceva acte pe jos si le ridica, Dl Bajaj iese din baie pare ca halatul i l-a dat, Prerna zice ce sunt astea, informatii despre Anurag? Am facut o intelegere, mama Prernei a mers acolo la ea, Prerna merge la ea jos, Veena zice ca s-a gandit ce motiv a avut de a facut asta ca fata mea nu e mincinoasa, de ce ai fost neputincioasa, Prerna zice asa am vrut eu, Veena zice sunt mama ta. De ce ti-ai sacrificat dragostea, Veena zice spune adevarul ca dl Bajaj e mai bun ca Anurag pentru ea, mama ei o plesneste. E minciuna, ea zice ca pentru Bajaj ea e o proprietate, mama ei pleaca, Prerna zice lui Bajaj ca s-a casatorit cu ea pentru a-l injosi pe Anurag, Prerna zice spune acum, Bajaj pleaca grabit Prerna il urmareste, el ajunge la o scoala.

Prerna este mirata ce face el acolo, acolo e o fetita, el zice platesc pentru ea dublu nu? ca dau donatie, el o i-a sus pe fata, apoi merg acasa Dl Bajaj apoi ajunge acasa cu Prerna, el zice ca pentru fiica lui s-a casatorit cu ea, ea este fetita de la mall, si de la templu si se numeste Sneha si este bolnava, doctorita a zis ca se face bine atunci cand a intalnit-o pe Prerna, Dl Bajaj a vazut si cand fetita era aproape calcata, Dl Bajaj zice am aflat mama pentru fiica mea, Prerna zice te urasc mai mult acum, ca aveam grija si daca nu eram casatorita.

Iubirea invinge Episodul 115 Online

Fiecare poveste de dragoste are in spate diverse momente si trairi care isi fac loc pentru a putea trece cu bine peste orice situatie insa de situatia prin care trece cuplul Anurag Basu si Prerna Sharma este una dificila si greu de inteles pentru unii desi la prima vedere par a fi cuplul perfect situatia lor devine grea cu fiecare moment pe care si-l petrec impreuna, scanteia dintre ei a pornit de pe bancile scolii acolo unde fiecare si-a dat seama ca au o scanteie reciproca insa relatia lor este cumva oprita sa evolueze odata cu aparitia lui Komolika Chaubey o femeie rea cum o descrie unii, aroganta si care ar face orice pentru a desparti unele cupluri pe care ea prinde ura.

Kasautii Zindagii Kay este imaginea realitatii actuale prin care iubirea si ura se imbina iar rezultatul este de fiecare data neasteptat, incepand de astazi va asteptam sa vedem Iubirea invinge Episodul 115 care este difuzat de doua ori pe saptamana astazi 20 ianuarie 2022 de la ora 20.00 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!