Destine ratacite episodul 862 din 20 Ianuarie 2022

Vikram cheama pe Atul fotograful, el zice m-am dus direct la el dupa ce am vazut reclama si spune ca l-a platit cu un milion de rupii, Vikram zice ca a furat colierul lor stramosesc ca a vazut filmarea de la amanet el spune nu mai minti. Vikram zice toate au fost farse nu? Cu uleiul, cu magia neagra, Vikram zice spune adevarul te rog, Anjali zice bine, ea recunoaste ca a facut toate intentionat, Prem o plesneste pe Anjali tare el zice lui Vikram sa faca ce vrea cu ea, apoi politia vine acolo si matusa e eliberata, ea este adusa acolo la Vikram, politia zice ca matusa poate depune plangere pentru defaimare contra lui Anjali, Vikram zice ca nu depune plangere, Atul fotograful e dus de politie, Vikram zice de ce ai facut asta matusii, ca am stiut ca-mi va face viata imposibila, ca nu vrea sa imparta iubirea ta, de aia am facut astea. Ca nu va lasa pe nimeni sa se bage intre ei, nici pe matusa, Anjali merge la Saroj si zice ca face iar asta daca trebuie ca sa-l castige pe Vikram, Simar zice esti in toate mintile? Mata gi zice nu cred ca esti din familia noastra.

Simar zice uita-te la ea cum arata si la Vikram cat este de ranit, ai distrus relatia voastra, Simar zice ce ai vrea sa uite toate relatiile lui daca te-a luat pe tine? Simar spune spui ca-l iubesti dar daca il iubeai nu-l desparte-ai de familia lui, erai alaturi de ei, Simar zice e vina mea doar a mea, Prem zice nu, Simar cere iertare lui Vikram, el zice nu trebuie ca nu tu ai gresit, Vikram zice ma detest, el isi da palme, Anjali zice nu Vikram zice nu ma atinge si unchiul e acolo Vikram zice te urasc ea zice nu, am innebunit, Vikram zice cere iertare matusii.

Destine ratacite episodul 862 din 20 ianuarie 2022 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 862 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 20 ianuarie 2022 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!