Iubirea invinge Episodul 106 din 16 Decembrie 2021

Anurag vorbeste cu Prerna el zice uita-te pe geam la luna, Anurag zice nu e minunat ca amandoi privim luna din locuri diferite? ca ea va fi mediatoarea noastra si ei ii vom zice tot, a doua zi Prerna plange si se gandeste la ce a zis dl Bajaj ca va face nunta cu el, Prerna isi aminteste de ce a trait cu Anurag, toate momentele lor, Prerna zice l-am pierdut? De ce trebuie sa pierdem ceva ca sa castigam altceva? Dl Bajaj suna pe Prerna el zice ca nunta lor va fi azi, Veena vine la Prerna ea inchide telefonul, Prerna plange in bratele mamei apoi Veena pleaca, Prerna i-a poza familiei si isi aminteste. Apoi i-a bagajul ei si pleaca, Anurag nu stie cu ce sa se imbrace, Anupam zice ca va merge cu cal Anurag dupa Prerna, el nu e de acord Anurag suna pe Prerna si zice ce isi doreste pentru el, ea zice fericirea toata, el aude ca ea plange dupa vocea ei. Anurag intreaba cu ce sa mearga cu masina sau cu calul, Prerna zice cu masina, Anupam zice amandoi spuneti la fel.

Anurag zice ea in gandul meu e deja sotia mea, Prerna zice ca are treaba, ea plange gandindu-se la el, ea ajunge la dl Bajaj acasa, si este primita de servitoare, Dl Bajaj zice bine ai venit la noua ta casa, el zice ai luat decizia corecta. Ea zice ai facut decizia gresita fiindca doar Anurag e in sufletul meu, dl Bajaj zice am castigat ca tu esti aici.

Iubirea invinge Episodul 106 Online

Fiecare poveste de dragoste are in spate diverse momente si trairi care isi fac loc pentru a putea trece cu bine peste orice situatie insa de situatia prin care trece cuplul Anurag Basu si Prerna Sharma este una dificila si greu de inteles pentru unii desi la prima vedere par a fi cuplul perfect situatia lor devine grea cu fiecare moment pe care si-l petrec impreuna, scanteia dintre ei a pornit de pe bancile scolii acolo unde fiecare si-a dat seama ca au o scanteie reciproca insa relatia lor este cumva oprita sa evolueze odata cu aparitia lui Komolika Chaubey o femeie rea cum o descrie unii, aroganta si care ar face orice pentru a desparti unele cupluri pe care ea prinde ura.

Kasautii Zindagii Kay este imaginea realitatii actuale prin care iubirea si ura se imbina iar rezultatul este de fiecare data neasteptat, incepand de astazi va asteptam sa vedem Iubirea invinge Episodul 106 care este difuzat de doua ori pe saptamana astazi 16 decembrie 2021 de la ora 20.00 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!