Iubirea invinge Episodul 54 din 17 iunie 2021

Moloy cu tatal Prernei merg de la ea cu masina insa pe drum Moloy zice nu merg franele, soferului Komolikai merge dupa ej cu scuterul masina se izveste de o stanca, cei doi se ranesc la cap. Anurag da sa plece de la Prerna dar se intoarce iar, el zice nu ma opresti insa ea zice dupa nunta, soferul Komolikai se uita la cei doi apoi suna pe Komolika sa-i spuna. Mishka vede telefonul si vede ca e Sanju soferul, Mishka aude cum el a stricat franele si cei doi sunt accidentati niste oameni merg la Moloy, Komolika vine jos la Mishka, ea zice imi dau seama dupa fata ta ca treaba e facuta, Mishka zice Rajesh si dl Moloy, Komolika primeste poza pe telefon Komolika zice ca nu regreta ca e pacat de Rajesh tatal Prernei.

Ca si-a sustinut prietenul pe Moloy, Komolika zice bine ca au murit, Komolika zice cum a dat ordin soferului sa strice franele, mai apoi familiile afla si merg la spital, cei doi sunt operati, Anurag cu Prerna sufera, la fel si mama ei si sora, doctorul vine la ei si zice ca starea lor e critica apoi Mohini cu Nivedita si Anupam sosesc la spital, pe urma si Komolika apare la spital prefacandu-se ingrijorata, Komolika zice oare cine v-a pus gand rau? Mohini se uita la Prerna.

Iubirea invinge Episodul 54 Online

Fiecare poveste de dragoste are in spate diverse momente si trairi care isi fac loc pentru a putea trece cu bine peste orice situatie insa de situatia prin care trece cuplul Anurag Basu si Prerna Sharma este una dificila si greu de inteles pentru unii desi la prima vedere par a fi cuplul perfect situatia lor devine grea cu fiecare moment pe care si-l petrec impreuna, scanteia dintre ei a pornit de pe bancile scolii acolo unde fiecare si-a dat seama ca au o scanteie reciproca insa relatia lor este cumva oprita sa evolueze odata cu aparitia lui Komolika Chaubey o femeie rea cum o descrie unii, aroganta si care ar face orice pentru a desparti unele cupluri pe care ea prinde ura.

Kasautii Zindagii Kay este imaginea realitatii actuale prin care iubirea si ura se imbina iar rezultatul este de fiecare data neasteptat, incepand de astazi va asteptam sa vedem Iubirea invinge Episodul 54 care este difuzat de doua ori pe saptamana astazi 17 iunie 2021 de la ora 20.00 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!