Destine ratacite episodul 645 din 17 Iunie 2021

In urma bauturii de ieri Simar arata unde e familia ascunsa, Mohini vede cu Sunanda apoi Mata gi merge la templu si aduce apa sfintita, ea o stropeste cu apa si zice Jhai Mata di, Simar isi revine din transa, Mohini zice am stiut ca tu esti sub voal, Simar cere iertare lui Mata gi, Mohini zice vreau vasele si pe Prem, Sunanda zice noi nu putem merge la ei fiindca sunt langa templu, Simar zice haide Mohini eu sunt aici, ca un scut pentru familia mea, Mohini zice iesiti sau nu? Bine, atunci suferiti, apoi suna pe cineva, niste huligani vin in casa, Mohini zice eu nu pot veni la voi dar ei da. Baietii se bat cu huliganii, Simar aduce bate si ea cu fetele bat pe huligani, familia se uneste apoi Mohini zice mai am un as. Un huligan iese cu un vas, Mohini zice stati acolo acesta duce vasul la Mohini.

Mohini zice viata unui membru depinde de mine si ordona lui Mata gi iesiti din zona templului, Simar merge spre ea, Mata gi zice nu merge e planul ei, Mohini zice doar eu stiu cine e in vas, Mohini aproape da cu vasul pe jos, Mohini zice lui Simar iti dau timp de gandire, Amar merge la Mohini sa i-a vasul ea il impinge, Mohini spune asta e intre mine si Simar, e Janmashtami sarbatoare, Sunanda zice lui Mohini sparge vasul si termina ea raspunde am facut destule pacate cu Thakurain si sotul surorii mele, Mohini zice sa lasam soarta sa decida.

Destine ratacite episodul 645 din 17 iunie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 645 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 17 iunie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!