Imi place dansul Episodul 11 din 26 Octombrie 2019

Vizibil afectat de aparitia surpriza a iubitei sale pe scena Mihai a avut o reactie cel putin ciudata, in prima faza a negat faptul ca este iubita lui si imediat dupa ce a vazut ca nu poate oferi un raspuns clar a decis sa plece din emisiune, ulterior a fost intrebat de ce a reactionat asa iar el a dat vina pe emotii insa nu ele au fost care au facut asa, cel mai probabil nestiind cum sa ascunda unele lucruri a preferat fuga de responsabilitate si neasumarea. Gabriela in varsta de 22 de ani este o dansatoare buna dupa cum am putut vedea si a impresionat inclusiv juratii insa nu a fost apreciata de iubitul ei care i-a adus numai laude dupa interpretarea sa pe scena si cel mai probabil teama de a nu-si pierde cumva locul in competitie l-a determinat pe aceasta la unele reactii.

Avand in vedere nivelul la care am ajuns in acest show pretentiile juratilor cresc odata cu el asa ca ne asteapta o jurizare pe masura, si suntem convinsi ca dansatorii nostii si-au canalizat toata atentia pentru a impresiona si a obtine punctajul maxim din partea juriului, data trecuta am deschis scena cu momentul Monicai care alaturi de Robert a creat un dans indian aratand foarte bine in vestimentatia pe care si-a ales-o si a primit note de cinci mai putin de la Stefan caruia i s-a parut momentul putin stangaci spuse el.

Pentru cei dornici de actiune dar si suspans noua editie Imi place dansul este deja pregatita pentru a lua cu asalt scena, daca inima iti bate in ritmul muzicii si vrei ca toti ochii sa fie pe tine si crezi ca poti demonstra ca tot ce ai de spus este adevarat acum este sansa ta, in noul show la fel de interesant, competitie care se anunta plina de prestatii artistice gata sa exploateze potentialul fiecarui concurent in parte, dansul poate fi pana la urma o arta daca este descoperit iar asta trebuie sa demonstreze si sa convinga atat juratii cat si telespectatorii fiecare concurent inscris.

Imi place dansul 26 octombrie 2019 HD

Emisiunea ne este adusa in fiecare seara de sambata si duminica de la ora 20.00 de prezentatorii Cristina Mihaela Dorobantu si de Victor Slav, iar coregrafii acestui show vor fi Cocuta si CRBL, alaturi de regizorul Beatrice Rancea si dansatorul Emil Rengle, echipa ce se va ocupa de jurizare si sa puncteze fiecare reprezentare artistica a fiecarui concurent, din diferite puncte de vedere.

Pe langa sansa de a demonstra ce pot, toti cei inscrisi in concurs vor avea si posibilitatea de a evolua pentru ca fiecare in parte va primi cate un sfat sau vor fi ajutati sa faca din pasiunea dansului posibil si o cariera de succes. Stilurile de dans vor varia si vor face parte dintr-o gama larga de demonstratii pe ultimile hituri muzicale, iar premiul pus in joc drept recompensa este in valoare de 100.000 de lei care va fi desemnat atat de jurati cat si de telespectatori.

Urmareste si tu fiecare miscare din show-ul Imi place dansul episodul 11 de sambata si duminica seara de la ora 20.00 unde cel mai bun o sa castige editie difuzata din 26 octombrie 2019 in format integral doar pentru dvs. Sursa: Kanald.ro

Varianta 1.

error: Content is protected !!