Fructul oprit sezonul 2 episodul 16 din 12 decembrie 2018

Nu stiu, si sper sa ma insel insa Fructul Oprit Sezonul 2 incearca sa lungeasca actiunea si drama Soniei, practic sunt atatea episoade in care situatia ramane aceasi, astazi aflam ca Ioan vede imaginile cu tatal sau Marius si Magda, Sonia este ceruta de sotie si ramane practic blocata.

Un serial plin de emotie si actiune, o drama ce urmareste prezentarea realitatii dintr-o alta perspectiva, cu actori celebri de mare succes si care promit sa aduca in casele fiecaruia in fiecare seara de miercuri exact ce si-au dorit, o telenovela cum pana acum nu a mai fost difuzata pe micile ecrane.

Fructul oprit isi are actiunea in capitala si promite sa prezinte iubirea in alt mod decat in cel care ne-am obisnuit sa o vedem, o ecranizare care pana acum cu primul sezon a reusit sa adune milioane de telespectatori de orice varsta in fata micilor ecrane, si sa fie populara pe toate retelele se socializare.

Doar 2 episoade mai sunt din serialul Fructul oprit sezonul 2 episodul 16 din data de 12 decembrie 2018 HD.

Sezonul 2 prezinta actiunea filmului trecand peste momentul in care Tudor Caragea este eliminat si care lipsa acestuia se simte uneori, Sonia este personajul care o sa aiba cele mai multe de infruntat pentru ca aceasta pana la urma isi va gasi iubirea mult cautata si care sa o ajute in mod neconditionat in tot ceea ce face, Ana este tot mai bulversata pentru ca la tot ce a visat nu o sa aiba parte, ea o sa-si dedice mai mult timpul pentru a-si ajuta fiica si pentru a lasa trecutul in urma dupa cele intamplate in viata ei.

Mi-as dori ca Sonia sa se marite cu persoana iubita si aceea fiind Alex, nicidecum Adrian cu care s-ar marita din obligatie, adica de a nu-l pierde pe Victoras! Nu inteleg de ce Alex a decis in locul Soniei, in loc sa lupte in continuare pentru a fi impreuna.

Intreaga distributie Fructul Oprit este eceptionala! Cu siguranta ca vom avea parte de multe surprize pline de suspans! Multumim antena 1 si bineinteles multumim producatorilor acestui serial magistral.

Urmareste aici al-2-lea episod din acest an din Fructul oprit sezonul 2 episodul 16 din data de 12 decembrie 2018 disponibil complet, redifuzat aici.

error: Content is protected !!