Exatlon sezonul 2 episodul 66 din 2 decembrie 2018

Ați văzut duelul pentru eliminare de la mexicani? Aici lupta adevarata pana in ultima clipa. Au intrat la duel Pato ( fotbalistul care a fost din prima zi ) și Lino (intrat In concurs de 10 zile). Pato avea o medalie a lui pe care a folosit o când a ajuns la 1 singura viața. Apoi, echipa i-a mai oferit o viața Cu o medalie câștigată pe echipa, 2 medalii si a mai oferit Zudy și 1 medalie Aristeo, in total a avut 10 vieți, pe când Lino a primit o singura medalie de la Aristeo. A fost un duel la care nu aveai cum sa nu tresari, cat au putut sa lupte fiecare pentru sansa lui de a rămâne in concurs….pe când la noi abandonează din Start.

Au jucat băieții ăștia 15 meciuri pe traseu și la final a rămas Pato, salvat încontinuu de echipa. Merita sa căutați episodul 80 pe Youtube și sa-l vedeți și apoi spuneti ca Mirel și Monica au plecat ca niște campioni.
Exatlon sezonul 2 episodul 66 din 2 decembrie 2018
Exatlon este prima emisiune din Romania care a introdus publicului acest format, si care inca de la primul sezon a reusit sa atraga tot mai multi fani, poate si din cauza faptului ca la acest show a aderat tot mai mult oamenii din randul vedetelor dar si sustinatori a-i acestora. Emisiunea se imparte in doua categorii de jucatori si anume, cate 10 intr-o echipa vor fi zece vedete si restul oamenii simplii, vedetele facand parte din ambele tabere, practic 2 echipe cu oamenii diferiti fara a se tine cont de profesie sau aptitudini ori experienta.

Exatlon Romania sezonul 2 episodul 66 din data de 2 decembrie 2018 HD.

Scopul lor este acela de a se duela si a castiga cat mai multe probe, aducand astfel puncte echipei si care vor primi beneficii, pana acum in sezonul trecut am vazut cum o vedeta a castigat marele premiu, fara prea multa experienta a trecut peste orice obstacol si a reusit chiar sa invinga sportivi de perfomanta, dovada ca nu trebuie sa fii super erou pentru a castiga concursul tot ce trebuie sa faci este sa ai rabdare, perseverenta si mai ales strategie.

Un concurent strategic are de castiga mai mult decat unul care este doritor de a-si arata musculatura sau experienta pe care a dobandit-o de-a lungul timpului in cariera sa, fie ca vorbim de sportivi sau de oamenii simplii.

Ce parere aveti de bolile si suferintele d-nei Otvos? O credeti ,sau credeti ca minte si se preface ? Eu cred ca minte, de fiecare data cand intra pe traseu si ia bataie se da accidentata sau se face ca lesina, mai ales cand o bate mult mai noua adversara d-na Predoi. De ce cred asta? Pentru ca atitudinea si comportamentul persoanei ne arata cu totul altceva, era atat de bolnava incat la ceremonial radea cu gura pana la urechi ca “vaca in porumb”, cand Faimosii si Giani raspundeau la intrebarile moderatorului. Ca sa nu mai zic ce infuleca aici la masa si ce chef avea de barfa cu ”minunatii” ei colegi, numai a om bolnav nu arata.

Intra aici sa urmarim Exatlon sezonul 2 episodul 66 editia din data de 2 decembrie 2018 este disponibila integrala, imediat dupa ce ruleaza la tv.

UPDATE! EPISODUL ESTE COMPLET => Vizionare placuta.

error: Content is protected !!