Exatlon sezonul 2 episodul 65 din 1 decembrie 2018

Cand a inceput sezonul doi la războinici vedeam o echipă frumoasă până când a plecat Ana Simia, cât de scârbosi au fost fată de ea. care Iulian isi dorea accidentarea unui faimos. Aici m-am scârbit de tot. Ăstia nu sunt oamenii,cum poti purta atâta ură unor oameni pe care nici măcar nu-i cunosti. Abia astept să-i văd cu degetele-n gură la final.

Sunteți așa de naivi, ignoranti vă jigniți degeaba între voi când această emisiune e o fițiune, totul este regizat, ce competiție este asta când în primul sezon ăia stăteau la baraca aia unde veneau șobolani și când câștigau mâncare erau disperați (deși și acolo era regizat totul, doar pentru că ei primesc bani pe toată perioada cât stau acolo) pe când ăștia toți stau la lux și la baraca și la vilă și nu sunt așa disperați când pierd. Ei își i-au bani și voi îi jigniți și vă jigniti degeaba. Ei după ajung prieteni cu toții și vedete.
Exatlon sezonul 2 episodul 65 din 1 decembrie 2018
Exatlon este prima emisiune din Romania care a introdus publicului acest format, si care inca de la primul sezon a reusit sa atraga tot mai multi fani, poate si din cauza faptului ca la acest show a aderat tot mai mult oamenii din randul vedetelor dar si sustinatori a-i acestora. Emisiunea se imparte in doua categorii de jucatori si anume, cate 10 intr-o echipa vor fi zece vedete si restul oamenii simplii, vedetele facand parte din ambele tabere, practic 2 echipe cu oamenii diferiti fara a se tine cont de profesie sau aptitudini ori experienta.

Exatlon Romania sezonul 2 episodul 65 din data de 1 decembrie 2018 HD.

Scopul lor este acela de a se duela si a castiga cat mai multe probe, aducand astfel puncte echipei si care vor primi beneficii, pana acum in sezonul trecut am vazut cum o vedeta a castigat marele premiu, fara prea multa experienta a trecut peste orice obstacol si a reusit chiar sa invinga sportivi de perfomanta, dovada ca nu trebuie sa fii super erou pentru a castiga concursul tot ce trebuie sa faci este sa ai rabdare, perseverenta si mai ales strategie.

Un concurent strategic are de castiga mai mult decat unul care este doritor de a-si arata musculatura sau experienta pe care a dobandit-o de-a lungul timpului in cariera sa, fie ca vorbim de sportivi sau de oamenii simplii.

Cand Alin a lovit-o pe Monica si a jignit-o. Fanii razboinicilor spuneau ca bine a facut Alin, trebuia sa o loveasca mai tare pentru ca ea nu avea ce cauta acolo.Acuma cand Giani a impins-o pe Otvos fiindca ea statea exact langa steag sa saboteze jocul, ii prapad.Otvos avea ce cauta acolo?De ce nu era la banca ei?Aaa, in mintea voastra razboinicii au voie sa stea unde vor, pot sa barfeasca si jigneasca pe faimosi mereu, ii totul ok.

Dar faimosii n-au dreptul la nimic, ei de spun si du-te mai incolo unui razboinic e urat si circ. Asta da gandire limitata a multor fani de la albastru. Acuma spunem si noi, mai tare trebuia sa o impinga… Otvos nu avea ce cauta acolo! Intra aici sa urmarim Exatlon sezonul 2 episodul 65 editia din data de 1 decembrie 2018 este disponibila integrala, imediat dupa ce ruleaza la tv.

UPDATE! EPISODUL ESTE DISPONIBIL COMPLET => 3 ORE si 4 MINUTE.

error: Content is protected !!