Exatlon sezonul 2 episodul 49 din 3 noiembrie 2018

Deci oameni buni, cum sa susții asa caractere precum Iulian, Alin, Ciprian și Ana!
Deci, nu vreau sa am comentarii urate la aceasta postare, deoarece știți ca veți fi scoși din grup, și eu nu vreau asta, vreau doar sa înțeleg și eu, cum naiba aceste patru caractere, pentru ca eu nu le mai pot spune pe nume, și asa cum a afirmat și Iulian acum câteva minute “Mi-e scârbă de ei!”, iar mi-e unul nu-mi mai vine sa ma uit la aceasta emisiune , cum să-ți vorbești pe la spate omul din echipa… Despre ce vorbim, și la ce ne uitam, sincer acești războinicii nu-mi plac, nu toți, sunt și caractere frumoase acolo, dar acești patru indivizi strica emisiunea!
Să-mi fie cu iertare dacă am deranjat pe vreunul din fani războinicilor, dar asta este părerea mea despre acești patru “răzvrătiți”!
Păcat de asa echipa, a ajuns aceasta emisiune de tot rasul!
PS:Este strict părerea mea, de aceea cei care vreți sa comentați frumos la ceia ce am spus eu, va aștept cu drag, iar cei care vor sa jignească sa stea cuminți, sa urmărească emisiunea, pentru a nu fi blocat! Mulțumesc!
Exatlon sezonul 2 episodul 49 din 3 noiembrie 2018
Exatlon este prima emisiune din Romania care a introdus publicului acest format, si care inca de la primul sezon a reusit sa atraga tot mai multi fani, poate si din cauza faptului ca la acest show a aderat tot mai mult oamenii din randul vedetelor dar si sustinatori a-i acestora. Emisiunea se imparte in doua categorii de jucatori si anume, cate 10 intr-o echipa vor fi zece vedete si restul oamenii simplii, vedetele facand parte din ambele tabere, practic 2 echipe cu oamenii diferiti fara a se tine cont de profesie sau aptitudini ori experienta.

Vizioneaza emisiunea ta favorita, Exatlon Romania sezonul 2 episodul 49 din data de 3 noiembrie 2018 COMPLET HD.

Scopul lor este acela de a se duela si a castiga cat mai multe probe, aducand astfel puncte echipei si care vor primi beneficii, pana acum in sezonul trecut am vazut cum o vedeta a castigat marele premiu, fara prea multa experienta a trecut peste orice obstacol si a reusit chiar sa invinga sportivi de perfomanta, dovada ca nu trebuie sa fii super erou pentru a castiga concursul tot ce trebuie sa faci este sa ai rabdare, perseverenta si mai ales strategie.

Un concurent strategic are de castiga mai mult decat unul care este doritor de a-si arata musculatura sau experienta pe care a dobandit-o de-a lungul timpului in cariera sa, fie ca vorbim de sportivi sau de oamenii simplii.

Da, felicitari monica pentru cariera ta ca sportiva! Noi fanii razboinicilor te felicitam ca sportiva, dar nu ne incanta caracterul tau ca persoana. Asta e pentru toti cei care spun ca nu ne respectam valorile nationale. Respecatm doar ceea ce a facut ea ca gimnasta , nu si ce face ea la exatlon.
Monica ca gimnasta nota 10.
Doar atat. Aveai mai multi fani daca aveai comportamentul cristinei nedelcu sau cel putin al dianei bulimar din primu sez. Faptul ca sari la bataie.. nu demonstrezi nimic frumos. Ba dimmpotriva.. scade numarul fanilor tai. Astazi se difuzeaza Exatlon sezonul 2 episodul 49 editie din data de 3 noembrie 2018 emisiune disponibila integrala, imediat dupa ce ruleaza la tv.

Update: EPISODUL COMPLET => 2 ORE si 57 MINUTE

error: Content is protected !!