Exatlon sezonul 2 episodul 50 din 4 noiembrie 2018

Tocmai ne-a aratat in direct marea campioana Rosu ca este o ingamfata si increzuta care crede ca poate sa isi permita sa se comporte cum vrea ea, sa impinga pe cine vrea ea doar pentru faptul ca a castigat o medalie sau doua, aici ne-a arata ca mai are si ea mari carente de caracter la fel si Nedealca care chiar mi-a placut pana azi, dar aceste vorbe de golan si derbedeu care le arunca si ea cu accentele astea de superioritate m-au facut sami dau seama ca nu este cu nimic mai buna, nu mai are respectul meu, poate sa aiba cate medalii vrea ea.
Exatlon sezonul 2 episodul 50 din 4 noiembrie 2018
Rusine si pentru Monica si pentru Cristina !! Cred ca sau molipsit toti de la ageamiul si derbedeul care este Kirita !!! Pacat, daca campionii Romaniei arata un astfel de exemplu este trist, stau foarte prost cu nivelul de inteligernta si cu carcaterul !!

Exatlon este prima emisiune din Romania care a introdus publicului acest format, si care inca de la primul sezon a reusit sa atraga tot mai multi fani, poate si din cauza faptului ca la acest show a aderat tot mai mult oamenii din randul vedetelor dar si sustinatori a-i acestora. Emisiunea se imparte in doua categorii de jucatori si anume, cate 10 intr-o echipa vor fi zece vedete si restul oamenii simplii, vedetele facand parte din ambele tabere, practic 2 echipe cu oamenii diferiti fara a se tine cont de profesie sau aptitudini ori experienta.

Astazi revedem intamplarile ce au loc din Exatlon Romania sezonul 2 episodul 50 din data de 4 noiembrie 2018 COMPLET HD.

Scopul lor este acela de a se duela si a castiga cat mai multe probe, aducand astfel puncte echipei si care vor primi beneficii, pana acum in sezonul trecut am vazut cum o vedeta a castigat marele premiu, fara prea multa experienta a trecut peste orice obstacol si a reusit chiar sa invinga sportivi de perfomanta, dovada ca nu trebuie sa fii super erou pentru a castiga concursul tot ce trebuie sa faci este sa ai rabdare, perseverenta si mai ales strategie.

Un concurent strategic are de castiga mai mult decat unul care este doritor de a-si arata musculatura sau experienta pe care a dobandit-o de-a lungul timpului in cariera sa, fie ca vorbim de sportivi sau de oamenii simplii.

Până să apară Kiriță în peisaj, Faimoșii erau o echipă puternică. El are o influență negativă pentru ei și cel mai bine o puteți observa la Yamato.
Acum Faimoșii nici când câștigă nu se știu bucura, ei au fost învățați să le facă în ciuda celorlalți.
Tot Kiriță i-a învățat că nu-i nevoie să-i respecte nici pe Razboinici dar nici pe noii veniti pentru ca ei sunt campioni si superiori tuturor.
Învățături greșite care au stricat total echipa. Si nu ma refer la punctaj, ci la ei ca întreg și ca oameni. Astazi se difuzeaza din nou Exatlon sezonul 2 episodul 50 editie din data de 4 noiembrie 2018 emisiune disponibila integrala, imediat dupa ce ruleaza la tv.

Update: EPISODUL COMPLET => 3 ORE si 17 MINUTE.

error: Content is protected !!