Exatlon sezonul 2 episodul 47 din 1 noiembrie 2018

“Cine seamana vant culege furtuna” nimic nu e prea mult pentru Mirel Dragan, Monica Rosu. Pulhac Cristian si caracterul infect a lui Giani Kirita. De ce Ana de la Razboinicii trebuie sa-i suporte toate mojiciile? De ce Alin trebuie sa suporte crizele faimosilor? De ce Ciprian trebuie sa se lase batjocorit fara sa riposteze? Daca cei care ar trebui sa opreasca aceste gesturi ale echipei Faimosii, nu o fac, e posibil ca lucrurile sa degenereze. Actuala echipa Razboinicii nu va tolera ca cei din sezonul trecut toate mojiciile. Or sa-i rasplateasca pe faimosi cu varf si indesat asa cum merita.
Exatlon sezonul 2 episodul 47 din 1 noiembrie 2018
Dragii mei vreau sa spun si eu ceva tot vad ca Războinici fac si dreg dar ce uitam noi majoritatea de pe aici suntem toți oameni de rând nu Faimoși sau campioni si daca erau si copii nostri talentați în ale sportului cu siguranta dacă mergeau la concurs nu erau faimoși si atunci intreb eu cum ne simțeam noi sa ne jicneasca cineva copii ca ai nostri nu au fost campioni dar sunt buni în sport eu una ma consider o femeie de rând chiar dacă poate am facut ceva in viata si ca mine cred ca sunt multi numai dacă au putere sa recunoasca eu asa mi-am educat si copii sa nu fie cu nasul pe sus chiar dacă au școală si pe cel amărât sa nu il dea la o parte pt ca si eu cândva am inceput de jos nu tr sa uitam asta niciodată la mine in Ardeal este o vb SA FI DOMN E O ÎNTÂMPLARE SĂ FI OM E LUCRU MARE sa cu asta am spus tot.

Exatlon este prima emisiune din Romania care a introdus publicului acest format, si care inca de la primul sezon a reusit sa atraga tot mai multi fani, poate si din cauza faptului ca la acest show a aderat tot mai mult oamenii din randul vedetelor dar si sustinatori a-i acestora. Emisiunea se imparte in doua categorii de jucatori si anume, cate 10 intr-o echipa vor fi zece vedete si restul oamenii simplii, vedetele facand parte din ambele tabere, practic 2 echipe cu oamenii diferiti fara a se tine cont de profesie sau aptitudini ori experienta.

Vizioneaza aici reluarea din emisiunea ta favorita, Exatlon Romania sezonul 2 episodul 47 din data de 1 noiembrie 2018 COMPLET HD.

Scopul lor este acela de a se duela si a castiga cat mai multe probe, aducand astfel puncte echipei si care vor primi beneficii, pana acum in sezonul trecut am vazut cum o vedeta a castigat marele premiu, fara prea multa experienta a trecut peste orice obstacol si a reusit chiar sa invinga sportivi de perfomanta, dovada ca nu trebuie sa fii super erou pentru a castiga concursul tot ce trebuie sa faci este sa ai rabdare, perseverenta si mai ales strategie.

Un concurent strategic are de castiga mai mult decat unul care este doritor de a-si arata musculatura sau experienta pe care a dobandit-o de-a lungul timpului in cariera sa, fie ca vorbim de sportivi sau de oamenii simplii.

Ana Otvos spunea ca ea nu a venit sa faca circ, dar asta face si diferenta intre ea si Cristina, care dupa ce-a vazut toate timpenile de la cabana, le-a spus colegilor ca trebuie sa le raspundem pe traseu si le inchidem gura…Nu sa gindit nici o clipa sa le raspunda in acelasi fel, ci si-a sfatuit si colegii ca trebuie sa ii bata pe traseu, asa gindeste un campion care nu are un sac de medali, ci are citeva care valoreaza cit tot sacul lui Ana Otvos. Mentalitate de campion. Astazi vizionam Exatlon sezonul 2 episodul 47 editie din data de 1 noembrie 2018 editia joi seara.

UPDATE: Episodul este disponibil Integral. => 2 ORE si 29 MINUTE.

error: Content is protected !!