Fructul oprit sezonul 2 episodul 10 din 31 octombrie 2018

Situatia este in continua schimbare in episodul de astazi, Ioan incearca sa alfe cine este tatal sau, pe langa aceasta descoperire ce o sa aiba loc, Ioan vrea sa isi reia relatia cu Ana, dar intre ei ca de fiecare data intervin tot felul de probleme si persoane care ii fac sa se departeze unul de celalalt.

Nu pierde in aceasta seara de miercuri, serialul Fructul oprit sezonul 2 episodul 10 din data de 31 octombrie 2018 HD.

Un serial plin de emotie si actiune, o drama ce urmareste prezentarea realitatii dintr-o alta perspectiva, cu actori celebri de mare succes si care promit sa aduca in casele fiecaruia in fiecare seara de miercuri exact ce si-au dorit, o telenovela cum pana acum nu a mai fost difuzata pe micile ecrane.

Fructul oprit isi are actiunea in capitala si promite sa prezinte iubirea in alt mod decat in cel care ne-am obisnuit sa o vedem, o ecranizare care pana acum cu primul sezon a reusit sa adune milioane de telespectatori de orice varsta in fata micilor ecrane, si sa fie populara pe toate retelele se socializare.

Sezonul 2 prezinta actiunea filmului trecand peste momentul in care Tudor Caragea este eliminat si care lipsa acestuia se simte uneori, Sonia este personajul care o sa aiba cele mai multe de infruntat pentru ca aceasta pana la urma isi va gasi iubirea mult cautata si care sa o ajute in mod neconditionat in tot ceea ce face, Ana este tot mai bulversata pentru ca la tot ce a visat nu o sa aiba parte, ea o sa-si dedice mai mult timpul pentru a-si ajuta fiica si pentru a lasa trecutul in urma dupa cele intamplate in viata ei.

Credeti ca in cele din urma Cami si Adrian vor fi un cuplu ?? Liviu va lipsi o perioada de la filmările pentru Fructul Oprit pentru ca filmează pt Asia Express dar va reveni cat de curand asa ca, probabil pe Costică nu il vom mai vedea câteva episoade, totusi pana atunci, urmareste Fructul oprit sezonul 2 episodul 10 din data de 31 octombrie 2018 disponibil in reluare la orice ora.

error: Content is protected !!