Exatlon sezonul 2 episodul 31 din 10 octombrie 2018

În curând începe a 7-a săptămână al acestui sezon, ce părere aveți până acum despre acest sezon și despre evoluția concurenților și cine v-a atras atenția în mod special? Alin şi Iulian îşi împart medaliile, nu degeaba sunt în top 3 la clasament general. Faimoşii încă mai aşteaptă şi ei o medalie!

Mi-ar place sa ia si Yamato o medalie. El este un faimos ok, si cred ca doar el are sansa la medalie din randul faimosilor. Si daca va lua, ma voi bucura pentru el. În sezonul trecut Ştefan era jignit la greu, mai ales spre finalul competiției! Acum, aceleaşi persoane care îl jigneau, îl laudă şi asta doar pentru faptul că Iulian le stă în coastă! Ce băiat bun era Ştefan (deşi îl jigneau acum ceva luni de zile).
Exatlon sezonul 2 episodul 31 online 10 octombrie 2018
Exatlon este prima emisiune din Romania care a introdus publicului acest format, si care inca de la primul sezon a reusit sa atraga tot mai multi fani, poate si din cauza faptului ca la acest show a aderat tot mai mult oamenii din randul vedetelor dar si sustinatori a-i acestora. Emisiunea se imparte in doua categorii de jucatori si anume, cate 10 intr-o echipa vor fi zece vedete si restul oamenii simplii, vedetele facand parte din ambele tabere, practic 2 echipe cu oamenii diferiti fara a se tine cont de profesie sau aptitudini ori experienta.

Scopul lor este acela de a se duela si a castiga cat mai multe probe, aducand astfel puncte echipei si care vor primi beneficii, pana acum in sezonul trecut am vazut cum o vedeta a castigat marele premiu, fara prea multa experienta a trecut peste orice obstacol si a reusit chiar sa invinga sportivi de perfomanta, dovada ca nu trebuie sa fii super erou pentru a castiga concursul tot ce trebuie sa faci este sa ai rabdare, perseverenta si mai ales strategie.

Un concurent strategic are de castiga mai mult decat unul care este doritor de a-si arata musculatura sau experienta pe care a dobandit-o de-a lungul timpului in cariera sa, fie ca vorbim de sportivi sau de oamenii simplii.

Miercuri seara aflam cine si din ce echipa va parasi competitia Exatlon sezonul 2 episodul 31 din data de 10 octombrie 2018 emisiune integrala.

UPDATE! Episodul este complet

error: Content is protected !!