Fructul oprit sezonul 2 episodul 7 din 10 octombrie 2018

Iubirea lui Ioan pentru ana se pare a fi una fara margini, acesta incearca din nou sa o receucereasca si pentru asta este dispus sa faca orice.
Numeroase secvente pline de emotie, incarcate de suspans dar si intriga o sa putem vedea in aceasta seara.

Un serial plin de emotie si actiune, o drama ce urmareste prezentarea realitatii dintr-o alta perspectiva, cu actori celebri de mare succes si care promit sa aduca in casele fiecaruia in fiecare seara de miercuri exact ce si-au dorit, o telenovela cum pana acum nu a mai fost difuzata pe micile ecrane.

Fructul oprit isi are actiunea in capitala si promite sa prezinte iubirea in alt mod decat in cel care ne-am obisnuit sa o vedem, o ecranizare care pana acum cu primul sezon a reusit sa adune milioane de telespectatori de orice varsta in fata micilor ecrane, si sa fie populara pe toate retelele se socializare.

Sezonul 2 prezinta actiunea filmului trecand peste momentul in care Tudor Caragea este eliminat si care lipsa acestuia se simte uneori, Sonia este personajul care o sa aiba cele mai multe de infruntat pentru ca aceasta pana la urma isi va gasi iubirea mult cautata si care sa o ajute in mod neconditionat in tot ceea ce face, Ana este tot mai bulversata pentru ca la tot ce a visat nu o sa aiba parte, ea o sa-si dedice mai mult timpul pentru a-si ajuta fiica si pentru a lasa trecutul in urma dupa cele intamplate in viata ei.

Te invit in fiecare saptamana sa iti rezervi ziua de miercuri pentru ca avem parte de Fructul oprit sezonul 2 episodul 7 din data de 10 octombrie 2018 live pe Antenaplay, si pe Antena 1.

error: Content is protected !!