Fructul oprit sezonul 2 episodul 7 din 10 octombrie 2018

Iubirea lui Ioan pentru ana se pare a fi una fara margini, acesta incearca din nou sa o receucereasca si pentru asta este dispus sa faca orice.
Numeroase secvente pline de emotie, incarcate de suspans dar si intriga o sa putem vedea in aceasta seara.
Fructul oprit sezonul 2 episodul 7 din 10 octombrie 2018
Un serial plin de emotie si actiune, o drama ce urmareste prezentarea realitatii dintr-o alta perspectiva, cu actori celebri de mare succes si care promit sa aduca in casele fiecaruia in fiecare seara de miercuri exact ce si-au dorit, o telenovela cum pana acum nu a mai fost difuzata pe micile ecrane.

Fructul oprit isi are actiunea in capitala si promite sa prezinte iubirea in alt mod decat in cel care ne-am obisnuit sa o vedem, o ecranizare care pana acum cu primul sezon a reusit sa adune milioane de telespectatori de orice varsta in fata micilor ecrane, si sa fie populara pe toate retelele se socializare.

Sezonul 2 prezinta actiunea filmului trecand peste momentul in care Tudor Caragea este eliminat si care lipsa acestuia se simte uneori, Sonia este personajul care o sa aiba cele mai multe de infruntat pentru ca aceasta pana la urma isi va gasi iubirea mult cautata si care sa o ajute in mod neconditionat in tot ceea ce face, Ana este tot mai bulversata pentru ca la tot ce a visat nu o sa aiba parte, ea o sa-si dedice mai mult timpul pentru a-si ajuta fiica si pentru a lasa trecutul in urma dupa cele intamplate in viata ei.

Te invit in fiecare saptamana sa iti rezervi ziua de miercuri pentru ca avem parte de Fructul oprit sezonul 2 episodul 7 din data de 10 octombrie 2018 live pe Antenaplay, si pe Antena 1.

PARTEA 1

PARTEA 2

PARTEA 3

EPISODUL COMPLET INTR-O SINGURA PARTE

Poate iti place si

Exatlon sezonul 2 episodul 66 din 2 decembrie 2018

Exatlon sezonul 2 episodul 66 din 2 decembrie 2018

Ați văzut duelul pentru eliminare de la mexicani? Aici lupta adevarata pana in ultima clipa. …

2 comments

  1. Deci ana nu il merita pe ioan, este prea bun pentru ea si ea este prea cu nasul pe sus

  2. Buna, când se pune tot serialul?
    Nu am timp seara să îl urmăresc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!