Dragoste si ura Episodul 714 din 30 iulie 2020

Aakash face pozitia de yoga intr-un picior dar vantul il da jos, preotul zice ca este semn rau, Tappu cu Rathore petrec noaptea nuntii. Preotul zice lui Maya ca Meethi nu poate avea copii ca a vazut in palma. Meethi zice lui Aakash in camera ca nu poate avea copii. A doua zi Meethi zice lui Aakash cum sa fie copilul lor, Aakash cu Meethi merg apoi sa adopte dar lui Aakash nu-i place el insista si spune ca vrea ca primul lui copil sa aiba sangele lui.
Meethi ajunge acasa iar Maya zice ce a zis preotul ca nu poate avea copii.

Meethi zice ca a fost la doctor si la fel i-a zis ca nu poate avea copii, aceasta este indignata ca nu va avea mostenitori si ca Aakash isi doreste propriul copil, Maya zice lui Meethi ca sa plece din viata lui Aakash ca altcineva ii va da un mostenitor copilul Muktei misca ea se intreaba ca oare isi va reveni Vishnu sa vada copilul. Maya ii zice lui Meethi ca mai bine pleaca dar Meethi zice ca nu pleaca caci Aakash o iubeşte. Apoi seara Meethi se gandeste la ce i-a spus Maya, Aakash vine apoi la ea si ii cere scuze, el tot zice de copilul lor ca atunci vor fi fericiti.

Povestea are sa isi schimbe radical cursul atunci cand apare Veer Singh un barbat chipes si care reuseste deodata sa capteze atentia celor doua fete astfel ca lupta pentru suprematie si cucerire incepe fara prea multe eforturi, Tapasya refuza cererea in casatorie a acestuia uitandu-se initial la el fara prea multa compasiune, asa ca nu-i ramane decat sa se resemneze insa observa prezenta curata a lui Ichha pe care doreste sa o cunoasca si ajung chiar in punctul de a deveni oficial o familie, insa Tapasya recurge la diferite metode prin care sa le santajeze relatia din cauza invidiei pe care o are fata de aceasta, si reuseste chiar sa complice si mai mult lucrurile.

Dragoste si ura Episodul 714 Online

Timpul trece si odata cu el intamplarile se schimba soarta le pregateste noi evenimente celor doua femei care vor realiza ca ar fi putut schimba multe doar pastrand o relatie normala, si atunci cand Ichha sufera un accident si ii salveaza viata Tapasyei realizeaza ce au pierdut. Dar totul continua in Dragoste si ura Episodul 714 care este difuzat doar patru zile pe saptamana astazi 30 iulie 2020 de la ora 20 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!