Dragoste si ura Episodul 784 din 30 Noiembrie 2020

Sankrant arata familiei filmarea unde afla ca Mouli este de fapt Malvika, acesta ii zice unde a fost ca nu a fost la doctor Ambika zice ca a fost la mama ei la inchisoare apoi Sankrant zice sa plece, Meethi ii impaca insa pe cei doi, Ambika ii cere scuze lui Meethi sincer, Sankrant o iarta pe Ambika, Meethi zice ca trebuie acum sa o elibereze pe Malvika ca e nevinovata si sa zica cuiva de ea Meethi zice lui Mukta de Malvika iar Ambika merge si ea la Mukta. Meethi vrea sa le impace dar ea zice ca ele sunt mincinoase Meethi zice lui Nani ca mereu a vorbit de lucruri date de pomana si ca Rathore o place pe Ambika ca de aia a plecat sa o caute pe Malvika ca mai simte ceva pentru ea, Mukta zice ca nu accepta o sora vitrega nici o mama.

Rani il aude pe Vishnu vorbind cu Akash de stick, ea aduce dovezile si-i le da lui Akash care vede marturisirea jurnalistului. Meethi zice lui Mukta de mamele lor, Khanna este arestat iar Akash arata stickul acesta zice ca se va razbuna, Mukta o accepta pe Ambika iar ea zice ca nu va repeta greselile din trecut, Ambika merge la Malvika la inchisoare cu Meethi, Mukta si Nani iar aceasta din urma zice ca acum ei sunt familia ei.

Malvika zice ca nu merita sa stea cu ei si le cere scuze, Rani mananca marul otravit si ii curge sange pe nas apoi lesina doctorita o vede dar ea isi revine marul se innegreste Rani zice ca doar mar a mancat Meethi cu Maya sunt pe ganduri aceasta se roaga pentru Rani vrajitoarea o suna pe Chameli si zice ca ce a facut cu marul ca apare ca Meethi l-a mancat Rani iar se simte rau si o striga pe Meethi si cade jos.

Dragoste si ura Episodul 784 Online

Timpul trece si odata cu el intamplarile se schimba soarta le pregateste noi evenimente celor doua femei care vor realiza ca ar fi putut schimba multe doar pastrand o relatie normala, si atunci cand Ichha sufera un accident si ii salveaza viata Tapasyei realizeaza ce au pierdut. Dar totul continua in Dragoste si ura Episodul 784 care este difuzat doar patru zile pe saptamana astazi 30 noiembrie 2020 de la ora 20 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!