Dragoste si ura Episodul 684 din 8 Iunie 2020

Tapasya se i-a de politista ce a ranit-o pe Meethi ea zice ca o ameninta, Tappu ii zice lui Meethi sa nu plece capul in fata nimanui ca adevarul va iesi la suprafata. Yuvan vede ca poza cu Mukta nu e acolo la el pe birou. Vishnu vine la el şi zice de problemele cu electricitatea, Yuvan cauta poza lui Mukta, Vishnu zice ca el nu are intentii bune. Aakash vede ca ceasul ce era trecut la obiectele gasite la Ambika nu mai e trecut in dosar. El se enerveaza pe ofiter Chaubey a luat ceasul. Rathore merge la el si aproape il vede cum ascunde ceasul la flori in pamant. Ei vorbesc apoi Rathore gaseste ceasul la flori. Mukta ii zice lui Tappu ca Rathore tine acum cu Ambika. Tappu zice ca el nu tine cu nimeni, Tappu ii zice ca Rathore nu stia ca are o fiica. Tappu ii zice ca Rathore o iubeste pe ea, Mukta zice ca merge la Maya ca ea o intelege. Aakash vorbeste cu Ambika la telefon, ea zice ca Meethi va fi spanzurata ea zice ca sa nu zica la nimeni ca au vorbit. Ambika zice ca are 20 de cartele de pe care suna ea zice sa se intalneasca intr-un loc.

Povestea are sa isi schimbe radical cursul atunci cand apare Veer Singh un barbat chipes si care reuseste deodata sa capteze atentia celor doua fete astfel ca lupta pentru suprematie si cucerire incepe fara prea multe eforturi, Tapasya refuza cererea in casatorie a acestuia uitandu-se initial la el fara prea multa compasiune, asa ca nu-i ramane decat sa se resemneze insa observa prezenta curata a lui Ichha pe care doreste sa o cunoasca si ajung chiar in punctul de a deveni oficial o familie, insa Tapasya recurge la diferite metode prin care sa le santajeze relatia din cauza invidiei pe care o are fata de aceasta, si reuseste chiar sa complice si mai mult lucrurile.

Dragoste si ura Episodul 684 Online

Din cauza neputintei de a se razbuna in mod direct pe aceasta Tapasya incepe sa manipuleze intreaga casa facand uneori chiar pe victima si in planul sau de distrugere incearca chiar si sa o omoare pe Ichcha dar nu-i reuseste planul asa ca se indreapta spre sotul ei care recurge la un gest necugetat, lasand-o vaduva pe Ichcha care se refugiaza ducand o viata normala fara prea multe pretentii de la viata.

Timpul trece si odata cu el intamplarile se schimba soarta le pregateste noi evenimente celor doua femei care vor realiza ca ar fi putut schimba multe doar pastrand o relatie normala, si atunci cand Ichha sufera un accident si ii salveaza viata Tapasyei realizeaza ce au pierdut. Dar totul continua in Dragoste si ura Episodul 684 care este difuzat doar patru zile pe saptamana astazi 8 iunie 2020 de la ora 20 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!