Dragoste si ura Episodul 677 din 26 Mai 2020

Ambika se bucura ca Meethi nu poate striga si e pierduta de ei. Rathore cu restul fac poze Mukta face poza apoi vede ca Meethi nu e cu ei, ei incep sa se nelinisteasca, Apoi ei incep s-o caute. Rathore suna dupa ajutor, ei tot o striga. Meethi il aude pe Rathore si il vede, apoi ea cade Maya afla de o poza cu ea cu fii ei la Ambika in camera unde ei sunt insemnati cu x. Se face noapte iar Meethi nu e gasita nici oamenii lui Rathore n-o afla. Rathore vede o persoana ca sta cu spatele si crede ca e Ambika. El zice tot adevarul dar Mukta e acolo, Mukta afla totul de Ambika si de Malavika. Rathore zice ca nu stia ca Malvika a avut o fiica doar acum a aflat ca Ambika e fata lui. Damini are un vis prevestitor ea simte ca Meethi a patit ceva, Thakur suna si afla de Meethi. Aakash afla o bucata de rochie pe jos, Meethi e intr-o groapa mare cazuta ea da cu piatra in Aakash. Mukta simte ca e ceva e dubios in disparitia lui Meethi care afla un fluier in haina. Damini se roaga pentru ea. Aakash aude fluierul lui Meethi si o afla.

Povestea are sa isi schimbe radical cursul atunci cand apare Veer Singh un barbat chipes si care reuseste deodata sa capteze atentia celor doua fete astfel ca lupta pentru suprematie si cucerire incepe fara prea multe eforturi, Tapasya refuza cererea in casatorie a acestuia uitandu-se initial la el fara prea multa compasiune, asa ca nu-i ramane decat sa se resemneze insa observa prezenta curata a lui Ichha pe care doreste sa o cunoasca si ajung chiar in punctul de a deveni oficial o familie, insa Tapasya recurge la diferite metode prin care sa le santajeze relatia din cauza invidiei pe care o are fata de aceasta, si reuseste chiar sa complice si mai mult lucrurile.

Dragoste si ura Episodul 677 Online

Din cauza neputintei de a se razbuna in mod direct pe aceasta Tapasya incepe sa manipuleze intreaga casa facand uneori chiar pe victima si in planul sau de distrugere incearca chiar si sa o omoare pe Ichcha dar nu-i reuseste planul asa ca se indreapta spre sotul ei care recurge la un gest necugetat, lasand-o vaduva pe Ichcha care se refugiaza ducand o viata normala fara prea multe pretentii de la viata.

Timpul trece si odata cu el intamplarile se schimba soarta le pregateste noi evenimente celor doua femei care vor realiza ca ar fi putut schimba multe doar pastrand o relatie normala, si atunci cand Ichha sufera un accident si ii salveaza viata Tapasyei realizeaza ce au pierdut. Dar totul continua in Dragoste si ura Episodul 677 care este difuzat doar patru zile pe saptamana astazi 27 mai 2020 de la ora 20 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!