Dragoste si ura Episodul 675 din 22 Mai 2020

Aakash aduce analizele si le arata lui Meethi, Sankrant zice ca Maya ar fi schimbat medicamentele. Meethi zice ca nu crede ca Maya a facut asta. Sankrant spune ca Ambika mereu avea grija sa-i dea medicamentele. Chaubey e nervos ca Cd-ul nu mai este la locul sau, Yuvan pune pe un angajat sa zica Muktei ca sotul ei nu are voie sa manance acolo cu ea, Yuvan zice lui Vishnu ca Mukta e sefa lui, Mukta zice lui Vishnu apoi ca isi da demisia ca nu poate face asta. Vishnu spune ca la fel ar fi facut si daca era el seful? Rathore o suna pe Mukta si zice ca stie ca Vishnu lucreaza cu ea acolo. Rathore merge la Meethi si ii invita la un picnic pe toti. Yuvan nu lasa pe Mukta sa plece cu Vishnu el zice ca au o sedinta. Meethi vede cum Ambika ii da bani electricianului acela care a slabit ventilatorul. Meethi cheama inapoi electricianul si intreaba cine i-a zis sa slabeasca ventilatorul el arata spre Maya fiindca Ambika l-a platit sa nu zicã nimic, Maya il bate pe electrician Meethi zice ca nu mai crede in Maya. Ambika i-a pastile pentru a nu ramane gravida. Dar ea zice lui Sankrant ca nu mai i-a si le arunca Ambika vrea sa il controleze cu totul pe Sankrant. Yuvan afla ca Mukta merge la picnic Aakash zice lui Meethi ca Ambika nu e in stare de asa ceva ca Maya e de vina. Yuvan zice angajatului lui sa dea mai mult de lucru lui Vishnu sa nu poata merge la picnic. Aakash merge dupa Vishnu la birou Yuvraj se teme sa nu-l vada insa Aakash ii zice pe nume Yuvraj Singh Bundela.

Povestea are sa isi schimbe radical cursul atunci cand apare Veer Singh un barbat chipes si care reuseste deodata sa capteze atentia celor doua fete astfel ca lupta pentru suprematie si cucerire incepe fara prea multe eforturi, Tapasya refuza cererea in casatorie a acestuia uitandu-se initial la el fara prea multa compasiune, asa ca nu-i ramane decat sa se resemneze insa observa prezenta curata a lui Ichha pe care doreste sa o cunoasca si ajung chiar in punctul de a deveni oficial o familie, insa Tapasya recurge la diferite metode prin care sa le santajeze relatia din cauza invidiei pe care o are fata de aceasta, si reuseste chiar sa complice si mai mult lucrurile.

Dragoste si ura Episodul 675 Online

Din cauza neputintei de a se razbuna in mod direct pe aceasta Tapasya incepe sa manipuleze intreaga casa facand uneori chiar pe victima si in planul sau de distrugere incearca chiar si sa o omoare pe Ichcha dar nu-i reuseste planul asa ca se indreapta spre sotul ei care recurge la un gest necugetat, lasand-o vaduva pe Ichcha care se refugiaza ducand o viata normala fara prea multe pretentii de la viata.

Timpul trece si odata cu el intamplarile se schimba soarta le pregateste noi evenimente celor doua femei care vor realiza ca ar fi putut schimba multe doar pastrand o relatie normala, si atunci cand Ichha sufera un accident si ii salveaza viata Tapasyei realizeaza ce au pierdut. Dar totul continua in Dragoste si ura Episodul 675 care este difuzat doar patru zile pe saptamana astazi 22 mai 2020 de la ora 20 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!