Destine ratacite episodul 823 din 12 Decembrie 2021

Anjali e la masa cu prietenii ei la o petrecere iar unul din ei zice de o provocare, cine se urca pe marginea terasei sa meargã pe ea. Anjali zice ca ea insa aluneca dar pe prinde de marginea terasei Simar a prins o la timp, ea a ajuns cu Prem la timp si Prem o prinde de mana, ei o trag sus pe Anjali, Simar zice ai innebunit? Anjali se ia de ea Prem zice tac, apoi el o duce de acolo mai tarziu Anjali e pusa in pat de Simar si doarme, Prem e acolo care spune ca nu a reusit sa fie un tata bun, Simar zice eu am esuat nu tu ca am plecat cand avea nevoie mai mare, Pyush apare cu laptele Simar zice doarme Anjali el vrea sa le dea sfat dar Prem nu-l lasa, el zice sa se schimbe intai ei. Prem se gandeste mai apoi la spusele lui, Rohan cu Roshni ajung la PYUSH in casa, Anjali se trezeste, Rohan ia ceva din frigider Anjali il vede ea este ametita si i-a ciocolata de la el si pleaca, ea mananca pe fotoliu pe hol apoi adoarme, Rohan o priveste, pe urma Simar vine la Rohan si la Roshni, ei amandoi rad, Kushi aude rasul lor, Roshni cu Rohan mananca ce a facut de Pyush, ei spun ca e buna mancarea, Kushi da jos vaza ei aud, ei se ascund Kushi apare ea zice lui Simar ca nu are voie acolo, apoi Roshni cu Rohan pleaca pe geam.

A doua zi Anjali cere cafea lui PYUSH, Kushi zice ca Simar a castigat din nou ca prietena ei a suna-o si a zis ca Simar a certat-o aseara la petrecere, Anjali vine jos si striga la Simar foarte tare ca i-a stricat petrecerea, Pyusgh striga la Anjali ea zice ca este un servitor acesta strange pumnul, Simar a zis lui Anjali c si-a pus viata in pericol Anjali zice nu ma atinge apoi i-a o vaza sa o loveasca Prem o prinde ea zice lasa-ma tata, Prem o plesneşte pe Anjali el zice cum isi permiti ai intrecut masura, Kushi zice ai uitat ce a facut Simar? tu nu esti tatal meu, Simar vrea sa mearga dupa ea dar Prem o prinde, Kushi zice nu e bine, Prem a zis ca se preface in fața lui Anjali ca o sustine pe Simar, Roshni cu Rohan iau micul dejun, Anjali merge dupa lapte.

Destine ratacite episodul 823 din 12 decembrie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 823 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 12 decembrie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!