Destine ratacite episodul 794 din 13 Noiembrie 2021

Simar vede ca, Kamya este indragostita de Prem, insa ea zice ca pentru Prem face orice, Kaal ar putea pati ceva daca face ceva lui Prem, Mahamaya mama ei zice Kaal te aude si te poate pedepsi, Simar zice deci Kamya e vrajitoare? Simar zice ca-l va aduce inapoi pe Prem si va face orice, a doua zi Pari, Uma cu Kushi aud ceva familia vine jos, esteSimar! Ea e parca pe alta lume, sta cu privirea in gol, Kamya zice ca se ocupa ea de Simar insa aceasta o plesneste pe Kamya. Prerna vrea sa se bage, Amar zice nu ca Kaal va fi deranjat, Simar o plesneste de multe ori pe Kamya, ea zice crezi ca ne pacalesti? apoi Simar merge sus familia merge la Kamya, ea zice ca vrea sa stea singura, Kamya zice fãra mine Kaal nu poate veni pe lume, apoi seara Kamya merge la Simar in camera si cere scuze lui Kaal, Simar sare la gatul lui, ea zice am vrut sa te testez daca ti-ai da viata pentru mine, Simar zice pleaca, apoi spune stai pe loc, ai scapat.

Simar merge la Amar si se uita iar in frunza, ei vad pe Kamya ca a mers la Prem, Kamya l-a dezlegat pe Prem, ea face incantatia, Mahamaya ii pune lanturi Kamyei, ea zice ce faci? Nu te las sa-l duci pe Prem, Kamya zice vrei sa ma omori ca pe Prem, Mahamaya vede ce a zis Simar, Mahamaya zice e planul lui Simar sa te foloseasca impotriva mea, Mahamaya zice cineva ne priveste, frunzele iau foc Simar zice oare Mahamaya e suspicioasa pe noi? Oare stie de noi, Simar zice nu pot renunța, Mahamaya zice Simar vrea sa ne pacaleasca, Kamya zice e Kaal cel ce vorbeste si-ti voi demonstra, Mahamaya zice bine daca e el voi elibera pe Prem.

Destine ratacite episodul 794 din 13 noiembrie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 794 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 13 noiembrie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!