Destine ratacite episodul 692 din 3 August 2021

Simar vine jos vindecata familia se bucura Patalidevi zice ca din cauza ei e bine nu a zeitei, Patali zice lui Simar sa puna nuca de cocos in fata focului ea zice voi face familia sa se roage mie nu tie zeita, opreste-ma daca poti, Simar se inchina nucii de cocos legata cu fir negru, Mata gi ii da cadou lui Patali ea zice am ucis puterile ce o dominau pe Simar, Patali o binecuvinteaza pe Simar apoi pleaca seara Mata gi merge la seif si vede ca in seif e dezordine, Mata gi vede ca lantul de talie lipseste, ea zice dar era aici ultima data si merge la Simar de o intreaba de lantul de talie, Mata gi zice sa cheme toata familia ca nu e semn bun Uma zice oare a fost furat? Rajendra zice ca vrea sa cheame politia ca lipseste un obiect valoros lantul de talie care e simbolul casatorie, politia vine si zice ca numai din familie a fost cineva, Simar isi aminteste de Kushi ea vrea sa vorbeasca cu ea dar politia zice sa vorbeasca acolo de fata, Simar zice cum Kushi a fost in camera, Mata gi zice lui Kushi e adevarat? Kushi zice da eu am furat! Siddanth zice politiei sa plece ca e problema lor personala.

Karuna se i-a de Kushi, aceasta zice ca nu-i e rusine, Kushi zice doar Simar si Roli tot timpul, Uma zice ca lantul era a lui Simar, Kushi zice da cine a zis ca nu era si tot va fi al celor doua surori, Kushi zice ca viata copilului meu a fost in pericol din cauza lor, Sankalp zice taci Kushi! Roli zice de ce nu ai cerut? Kushi zice da ce-s cersetoare? Kushi zice ca si Mata gi va cere mancare azi, maine de la ele, Simar zice te-ai schimbat Kushi ea zice da Mata gi zice tot asa esti, Kushi zice am fost si voi fi rea, Simar merge la Kushi si zice ai tu ceva. Spune-ne, Kushi o impinge pe Simar care aproape cade.

Destine ratacite episodul 692 din 3 august 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 692 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 3 august 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!