Destine ratacite episodul 688 din 30 Iulie 2021

Prem zice ca nu mai lasa pe Simar sa faca statui, Patali a venit la ei iar Kushi zice ca merge ea, a doua zi Anurag o suna pe Pari, Jhanvi vine jos dar e nervoasa si nu-i zice, Pari zice ca trebuie sa-i faca pe ei sa se intalneasca, Simar vine la masa. Roli afla la telefon ca cererea ei pentru a infiinta o şcoala pentru nevoiasi a fost aprobata, ea va merge la Mumbai, familia se bucura iar Kushi merge la Patali la statuie, ea face ceva si statuia cade jos si se strica, apoi Patali se infurie pe Kushi si se face Patali, Kushi zice cine esti? Patali merge spre ea Simar apare pe usa, Patali zice cum statuia s-a stricat Simar s-a vindecat cu piciorul si vede ca Kushi e speriata acasa Kushi vrea sa zica dar Patali face vraja iar Kushi nu mai are voce. Patali vine la ei acasa Kushi o vede si lesina de frica, Patali zice ca nu o lasa pe Kushi sa zica, mai apoi Kushi se trezeste si Patali este langã ea, acolo este si copilul lui Kushi, Patali face zi sa nu mearga Kushi la copil, Simar merge spre Kushi.

Patalidevi zice ca ea nu are mila ca zeita, ea zice viata copilului e in mana ta daca nu vrei sa pateasca ceva nu zi nimic ce ai vazut, Patali face vraja foc vine din ochii ei, Kushi salveaza copilul iar Simar vine la usa, care e blocata, iar apoi Patali pleaca, Simar intra pe usa care se deschide singura apoi Kushi are voce cand vine Simar, Kushi merge jos cu Simar, Mata gi zice ce ai vazut acolo? Kushi vede urma galbena de la Patali, aceasta se teme, ea se uita la urma ce e in prag, Kushi zice ca a vazut un sarpe. Familia merge la Devika sa afle sarpele din casa de la ea. Amar o suspecteaza pe Devika, el vede medalionul lui Patalidevi, familia zice sa-l arunce insa Patali face vraja si medalionul zboara in camera ei.

Destine ratacite episodul 688 din 30 iulie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 688 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 30 iulie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!