Destine ratacite episodul 597 din 30 Aprilie 2021

Prem cu Simar ajung acasa, Prem e suparat familia la fel el cere scuze lui Mata gi ca nu a putut apara averea familiei, Sujatei ii vine rau ea este dusa in camera, Mata gi zice de ce te invinovateste Manoranjan sora mea e de vinam Rajendra zice si noi am semnat, apoi el suna avocatul acesta ajunge la ei si zice ca Rajveer v-a platit 40 de milioane de rupii deci totul e legal si nu se poate face nimic. Pari da vina pe Prem ca nu mai au nimic pentru copii lor, Sankalp zice iar va certati? Uma zice ca nu a mai ramas nimic din familiei si ca vom ajunge sa cersim. Pari zice hotarati cu cine stati cu noi sau cu familia, Pari Uma cu restul sunt chemati jos, avocatul zice ca va investiga, Rajendra zice ca, casa e totul pentru ei Rajendra zice copiilor ca avocatul a zis ca nu se poate face nimic, niste oameni vin cu bagaje de la Rajveer, oamenii zic de petrecerea lui Rajveer ce va fi organizata.

Amar cu Calendar ii alunga, apoi se aduce bautura, Simar zice nu se poate cu bautura, Maya merge si impinge oamenii cu bautura, sticlele cad jos apoi Maya e impinsa jos de Rajveer, toti sunt socați sa-l vada, apoi Manoranjan apare cu masina cu Siddanth care o aduce, Manoranjan apare la Mata gi in fata si zice asta e fata mea ca tu esti de vina. Simar zice stai matusa Rajveer zice Prem a semnat si 40 milioane de rupii s-au transferat la voi, Rajveer o duce pe mama lui inauntru, Prem se enerveaza el i-a de guler pe Rajveer care il arunca pe Prem.

Destine ratacite episodul 597 din 30 aprilie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 597 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 30 aprilie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!