Destine ratacite episodul 350 din 26 august 2020

Familia baiatului ce se va insura cu Jhanvi vine sa o cunoasca, Gaurav se numeste baiatul ce a venit cu parinții lui, el vine dintr-o familie buna iar Sujata zice lui Simar sa o aduca pe Jhanvi jos pentru a fi vazuta, Sujata e emotionata, Jhanvi e cu gandul la Shaurya. Cineva bate la geamul ei si afla ca este Shaurya care sta la geam. Simar vine si-l vede pe Shaurya acolo ea zice ce cauta acolo si cum a ajuns acolo el zice ca s-a suit pe burlan si pe terasa apoi, Ashla zice ca fetele se machiaza azi mult ca Pari a ei are machiaje scumpe, Shaurya zice lui Simar ca o iubeste pe Jhanvi, Simar ii zice sa plece. Shaurya intreabã pe Jhanvi ca simte la fel ca el, Roli merge si ea dupa Jhanvi sa vada de ce nu vin jos, Simar zice lui Jhanvi sa mearga cu ea ca e asteptata.

Simar zice ca familia mirelui este jos si ca ea nu lasa pe nimeni sa distruga fericirea lor, Simar merge cu Jhanvi Roli le vede pe hol apoi ele coboara Jhanvi i-a binecuvantarea de la familia mirelui, Jhanvi merge cu mirele in camera pentru a vorbi in privat, mirele este de acord cu cununia familia se bucura, Ashla zice ca Jhanvi e orfana pentru a o scadea in ochii familiei, Shaurya i-a lasat o scrisoare lui Jhanvi unde zice ca poate face orice daca nu-l accepta, Jhanvi il afla bine mersi pe Shaurya.

Destine ratacite episodul 350 din 26 august 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 350 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 26 august 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!