Destine ratacite episodul 241 din 9 mai 2020

Siddhart ii cere lui Roli lantisorul nuptial iar el zice ca niste acte nu vor desface legatura lor si ca nu are drept sa poarte lantisorul, el pune mana pe lantisor si plange zicand ca ei nu-i pasa de familie, Roli era gata sa zica tot dar Veeru a venit pe usa iar Siddhart ii promite ca vor incepe alta viata el vrea sa rupa actele Roli nu-l lasa isi i-a lantisorul si il da lui Siddhart, familia e uimita, Roli zice sa semneze actele cat mai repede, Siddhart ii semneaza actele si zice ca e libera, Roli pleac iar familia e trista toti plang si sunt suprati.

Siddhart vrea sa arunce mangalsutra dar se opreste zice ca nu poate ca o iubeste. Dimineata Siddhart zice lui Naina ca merge la conferinta sa pregateasca biletele. Roli plange Manoranjan vine si o imbratiseaza ea ii zice ca doar ea ar fi putut face asta. Roli zice ca a ranit persoana pe care o iubeste cel mai mult, Siddhart zice acasa lui Mata gi ca merge trei zile in conferinta, Simar se roaga la zeita sa afle adevarul ea zice s-o ajute. Zeita i se arata lui Simar ea zice ca timpul va rezolva totul.

Destine ratacite episodul 241 din 9 mai 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 241 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 9 mai 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!