Destine ratacite episodul 238 din 6 mai 2020

Simar o banuie pe Manoranjan ca ar ajuta-o pe Roli sa ascunda adevarul asta dupa ce ieri cand a confruntat-o pe aceasta a intervenit pentru a o lasa in pace Veeru in schimb recurge la o metoda prin care sa se asigure ca Roli nu il pacaleste asa ca-i cere divortul de Siddant, iar acesta din urma pleaca mai devreme la serviciu si nu se poate concentra pe treburile de la birou gandindu-se in continuare la cele spuse de sotia sa si sparge un pahar ranindu-se la mana, asistenta sa aude si vine sa-l ajute pansandu-i mana iar acesta se gandeste la unele momente dintre ei si este posibil ca acestia sa se indragosteasca mai ales ca apropierile dintre ei au fost vizibile zilele precedente.

Veeru ii aduce lui Roli cererea de divort iar ea se supara si-i reproseaza ca nu a vorbit despre asa ceva la inceput dar el o asigura ca asa isi pot oficializa relatia si nu mai are cine sa-i deranjeze, toate incercarile ei sunt date peste cap si nu isi poate imagina cum ar fi sa plece de langa sotul ei mai ales acum cand Veeru i-a cerut asta ea spune ca l-a ranit destul si ca nu o sa accepte niciodata, chiar inainte sa rupa actele isi aduce aminte cate rele au facut Khushi si Veeru si vrea sa se mute.

Destine ratacite episodul 238 din 6 mai 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 238 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 6 mai 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!