Destine ratacite episodul 234 din 2 mai 2020

Simar cu Roli ajung masina lor de prajituri infractorii rad de ele si zic sa mearga sa faca mancare ca doar asta stiu. Simar zice ca asta e munca lor si impreuna cu Roli merg spre ei in timp ce se joaca cu cheile masinii. Roli da cu nisip in ochi unui infractor si iau cheile apoi ele sunt impinse de infractori Roli o apara pe Simar ea i-a un ciomag si-l bate pe omul ala apoi amandoua ii bat Roli e impinsa si da cu capul de un bolovan. Dayanth gi asteapta prajiturile Kushi apare la el si zice prostii despre familie ea zice ca masina ei va veni imediat, Simar cu Roli ajung cu masina la Dayanth gi care apreciaza prajiturile lui Simar si descarca toate cutiile. El zice ca Simar a luat comanda si merge sa ii aduca banii Prem ajunge si el la Simar, Roli zice lui Kushi ca nu mai are alt plan sa-i opreasca.

Simar zice ca insasi zeita i-a ajutat sa lupte cu acei infractori, Prem a ajuns la Simar si Roli si el le-a ajutat apoi ele au plecat cu masina Prem primeste banii pe prajituri, Kushi e invidioasa. Mata gi primeste banii de la Prem iar Roli zice ca de acum vor primi toate comenzile de la Dayanth gi. Familia afla cum Simar cu Roli s-au luptat cu infractorii toata familia le lauda ca au fost curajoase, Kushi ajunge si ea acasa nervoasa si tranteste usile. Kushi incepe si sparge lucrurile Manoranjan zice ca doar o femeie invinsa asa face.

Destine ratacite episodul 234 din 2 mai 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 234 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 2 mai 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!