Destine ratacite episodul 157 din 15 februarie 2020

Manoranjan vede cum Kushi e masata de Sankalp la picioare, ea merge la Mata gi sa ii zica dar Mata gi are treaba cu pregatirile de nunta. Apoi merge la Simar dar si ea este ocupata. Matusa spune ca daca ar fi fost Roli acasa totul era rezolvat, apoi ea zice lui Uma si Pari cum Kushi e masata. Ele sunt geloase pe ea iar Mata gi zice de cheltuiala pe nunta care ajunge la un milion jumate de rupii. Karuna zice ca la ultima nunta s-a cheltuit de doua ori adica trei milioane. Mata gi ii zice ca si parintii fetei au pus bani atunci dar Kushi nu are pe nimeni, Manoranjan zice lui Mata gi sa fie ea mama lui Kushi din partea fetei. Adica sa faca ea ritualurile ca mama a fetei, apoi Chadda il suna pe Simar acasa, Simar afla ca Kushi e Billo Rani adica o dansatoare in bar, el zice ca ii avertizeaza sã fie atenti, intre timp Simar se gandeste la ce a zis Roli de Kushi care vine la Simar si vede ca a vorbit cu Chadda. Ea ii zice ca unchiul ei ii cere bani altfel o face de ras. Kushi zice cã unchiul ei ii cere bani de cand a aflat ca va fi nora familiei lor si ca o sa pleace din casa, insa ea joaca teatru. Simar zice sa nu pleace cazand in capcana ei totusi simte ca ceva nu e in regula.

Telenovela cu o poveste interesanta in spatele a tot ce se vede, ne este adusa in fiecare seara de vineri si pana duminica si promite sa fie captivanta chiar de la primele episoade, mai exact Destine ratacite este introdus in grila de programe de pe National tv si aduce un surplus de intamplari bazate pe fapte din viata reala. Inca de la primele imagini serialul prezinta povestea de viata a nu mai putin de doua surori pe numele lor Simar si Roli, fete obisnuite care la un momentdat isi creaza un rost in viata fiecare casatorindu-se facand parte dintr-o familie respectata si care devin un exemplu de nurori pentru familia Bharadwaj.

Destine ratacite episodul 157 din 15 februarie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs.Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 157 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 15 februarie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!