Destine ratacite episodul 972 din 10 Mai 2022

Sanjana merge la Simar la geam si o vede, PYUSH zice nu pleci de aici pana nu aflam, Sanjana merge apoi in casa la Simar si o imbratiseaza, Simar zice de ce ii chinuie asa Mata gi zice de ce faci asta? PYUSH ii pune mana lui Simar pe cap si zice sa jure pe mama ei Sanjana zice ca i-a mintit pe toti si ca a vrut sa-i supravegheze pe Bhairavi si pe Sameer ca i-a auzit pe cei doi vorbind, Simar vede de acel atu al lui Bhairavi, PYUSH spune ce a zis vanzatorul de ieri ca avea ceva ostatic Bhairavi. Simar zice parca acel om e dintre ai lor si daca este Prem? Mata gi zice Prem al nostru si apoi ea plange, Mata gi zice zeita adu-ne pe Prem, Sanjana zice de persoana pe care au adus-o ieri Sameer cu Bhairavi, Sanjana zice ca l-a cautat mult dar nu e, si poate persoana din Meerut si ostaticul sa fie acelasi, Simar zice lui Sanjana sa faca ce zice ea, apoi Sanjana merge in camera lui Sameer ea pune ceva pe incaltamintea lui Sameer cu seringa, noaptea Sameer se trezeste el se incalta apoi merge undeva, Sanjana il urmareste, Sameer lasa urme pe unde merg, el ajunge intr-o camera apoi Sanjana nu mai vede urma pasilor.

Sameer e cu Bhairavi in depozit unde e ostaticul, Sanjana zice lui Simar ce s-a intamplat ea spune sper ca nu te-a vazut. Sanjana zice voi afla misterul, Kushi o aplauda pe Sanjana ea zice am stiut de la inceput ca va zice lui Bhairavi, Sanjana zice pentru familie fac asta Kushi zice ce familie, nu stii ce mi-au facut si cine sunt nurorile mai mari Uma cu Pari nu? Dar casa socrilor a cui e, a lui Simar nu? cea mai mare dusmanca a ei e Simar, Kushi o tranteste pe Sanjana pe pat, Simar zice ca Sanjana e singura, PYUSH zice de eram cu ea macar, Aarav zice ce? inca iti pasa de ea, ca ne-a tradat am fost la inchisoare pentru ea, Aarav pleaca, Ananya se bucura, Bhairavi doarme cineva bate la usa ei, este Kushi ce bate ca nebuna.

Destine ratacite episodul 972 din 10 mai 2022 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 972 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 10 mai 2022 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.


Varianta 2.

error: Content is protected !!