Destine ratacite episodul 935 din 3 Aprilie 2022

Pari zice lui Roshni sa i-a binecuvantarea lui Ananya aceasta zice nu Pari zice trebuie, Roshni i-a binecuvantarea ei, apoi ea zice ca sunt prietene, Mata gi le da binecuvantarea, Vikram cu familia vin acasa, el spune sper ca Sanjana e bine. Anjali apare si sparge ceva matusa striga la ea Anjali zice asta e nimic pe langa ce a facut Vikram, Anjali zice ca Vikram a completat un formular pentru casatoria cu Tanvi, insa zice stai, Tanvi arata actele de divort ea zice ca Vikram a semnat deja Anjali zice divort? Ea zice ca nu va semna ca nu-i lasa sa se casatoreasca ca ea e sotia lui apoi un om de la tribunal vine cu o notificare pentru Vikram el o citeste, acolo scrie ca Anjali nu e de acord cu casatoria lor deci tribunalul a respins cererea lor, Vikram zice in sfarsit Anjali incepe sa aprecieze relatia lor, Vikram zice fara Tanvi nu ar fi mers planul unchiul zice ca Simar stie tot, Vikram zice teama de a pierde casatoria sa o indrepte apoi Ananya cu Aarav ajung in camera lor, Roshni ii aduce acolo ea ii lasa singuri pe miri, Ananya se teme de cerintele Ananyei a doua zi Pari ii trezeste pe miri, Pari zice Ananya trebuie sa faci mancare ca esti nora cea mare, Simar isi face bagajul, Vikram zice lui Simar ca planul lor merge, Simar zice ca doar cateva zile si nu va fi ca merge la Sanjana.

O prietena de-a lui Anjali zice de ce nu suna organizatia pentru drepturile femeii, Sankalp zice lui Mata gi ca a rezervat biletul pentru Simar, Ananya aduce halva pentru familie insa nu e halva ci paste, Uma zice ce e asta Pari zice ce ai facut. Trebuia sa intrebi Ananya arata apoi clatite Kushi rade Mata gi zice ai incercat tot e bine, Ananya pune paste apoi lui Mata gi, Kushi zice nora ta Pari nu stie sa gateasca indian, Uma cu Kushi rad de Pari ca mereu Roshni va fi prima, Roshni aduce mancare traditionala, Pari zice de ce ai facut asta azia, sa o injosesti pe Ananya.

Destine ratacite episodul 935 din 3 aprilie 2022 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 935 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 3 aprilie 2022 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!