Destine ratacite episodul 926 din 25 Martie 2022

Vikram vine si se bate cu huliganii, insa ei fug acesta zice lui Anjali cat poate cadea de jos ca desi stia ca pe ea o cautau nu a zis nimic Simar vine acasa cu PYUSH el zice Roshni e acolo Simar arata lui Mata gi foaia cu ce a scris dl Kapoor ca a scris P si I ca poate de la PYUSH, Mata gi zice poate mi de la PYUSH e, Mata gi zice ce vei face daca el e demonul, Simar pune ceva in paharul cu apa, Anjali zice lui Vikram ca lui ii pasa doar de Tanvi el zice destul ca ti-am luat apararea, Anjali zice ca o da afara Vikram o plesneste ca Tanvi nu pleaca, Anjali zice plec eu, PYUSH plange si zice parca este orfan fara Kapoor. Simar da apa lui PYUSH apoi lui PYUSH i se face somn Simar zice nu putem lasa liber pe PYUSH ca vor fi ultimele ritualuri ale lui Kapoor, Vikram zice lui Anjali ca poate pleca sa nu o opreasca nimeni, Vikram afla ca tatal lui Roshni a murit, mai apoi toata lumea merge la ultimele ritualul ale lui Kapoor, Simar o imbratiseaza pe Roshni ea isi aminteste de Kapoor.

Roshni zice ce e cu PYUSH apoi Roshni ajunge acasa ea e suparata ea zice cum m-a lasat tata? Simar zice dl Kapoor mi te-a incredintat Uma zice unde a disparut PYUSH si-a lasat sotia Simar zice PYUSH nu se simte bine, Mata gi zice trebuie sa se odihneasca toata familia pleaca apoi in camere Roshni zice ne ascunde ceva, PYUSH e legat cu lanturi Simar l-a legat ea zice lui Roshni ca ea nu l-a lasat pe PYUSH, Vikram ajuns acasa afla ca Tanvi a plecat el zice ca era prietena lui ca Tanvi a avut grija de ei cand Anjali nu era Vikram merge dupa ea, Anjali striga Vikram, Simar o duce pe Roshni la PYUSH el e legat de pat. Mai apoi Roshni vede un fir rosu, firul merge la Ananya acasa, Simar zice e de la casa ei, Roshni zice Ananya si familia ei sunt de vina, Vikram zice credeam ca esti prietena mea, Tanvi zice nu vreau sa va fac probleme.

Destine ratacite episodul 926 din 25 martie 2022 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 926 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 25 martie 2022 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!